Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Fia Andersson

Jämför och hitta det billigaste priset på Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk är skriven av Fia Andersson och gavs ut 2013-01-22.

Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk som bok, ljudbok eller e-bok.
Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk. Boken är skriven av författaren Fia Andersson. BTJ Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk var 2013-01-22.

Originalspråket som Fia Andersson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Aa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 226 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 130 x 20 mm och den väger så mycket som 300 g. Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk ISBN är 9789170187469. Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk är en fristående bok .


Läs Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk som bok

För dig som vill köpa och läsa Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk som ljudbok

Vill du lyssna på Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk som pocket

Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk
 • Författare: Fia Andersson
 • Genre:
 • Förlag: BTJ Förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-01-22
 • Pris: 149
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 226
 • Fysiska dimensioner: 200 x 130 x 20 mm
 • SAB: Aa
 • ISBN: 9789170187469

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk?

Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk är skriven av författaren Fia Andersson

När gavs Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-01-22.

Var kan jag köpa Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk?

Vi rekommenderar att du köper Pärlor på svenska : böcker för barn och ungdomar med svenska som andraspråk hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Skönlitteraturen har stor betydelse för barns och ungdomars språkutveckling. I denna bok presenteras 350 skönlitterära “pärlor” lämpliga att användas i förskolan, skolan och på fritiden av barn och ungdomar med ett annat modersmål än svenska. I de inledande metodkapitlen ger författarna exempel påhur man kan arbeta praktiskt med inspiration från böcker och berättande. De redogör även för andras projekt med föräldrar, i förskolor, i klassrum och bibliotek. Pärlor på svenska är ett oumbärligt hjälpmedel för lärare, bibliotekarier, föräldrar, barn och ungdomar! Fia Andersson är universitetslektor i pedagogik på Institutionen för speldesign, teknik och lärande vid högskolan på Gotland. Hon var tidigare lärare i svenska som andraspråk och lärarutbildare på Lärarhögskolan samt lektor i specialpedagogik vid Stockholms universitet. Annika Löthagen är pedagogisk utvecklare i svenska som andraspråk i Botkyrka. Karin Sohlgren är före detta barnbibliotekarie i Rinkeby.

Utgivande förlag: BTJ Förlag