Panofsky och ikonologin – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Hans-Olof Boström

Jämför och hitta det billigaste priset på Panofsky och ikonologin innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Panofsky och ikonologin är skriven av Hans-Olof Boström och gavs ut 2004-03-01.

Panofsky och ikonologin som bok, ljudbok eller e-bok.
Panofsky och ikonologin

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 118

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Panofsky och ikonologin

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Panofsky och ikonologin. Boken är skriven av författaren Hans-Olof Boström. Karlstad University Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Panofsky och ikonologin var 2004-03-01.

Originalspråket som Hans-Olof Boström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Panofsky och ikonologin i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 230 x 215 x 6 mm och den väger så mycket som 180 g. Panofsky och ikonologin ISBN är 9789185019533. Panofsky och ikonologin är en del av serien: Människan, konsten och kunskapen.


Läs Panofsky och ikonologin som bok

För dig som vill köpa och läsa Panofsky och ikonologin som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 118 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Panofsky och ikonologin som ljudbok

Vill du lyssna på Panofsky och ikonologin som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Panofsky och ikonologin som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Panofsky och ikonologin som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Panofsky och ikonologin som pocket

Panofsky och ikonologin finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Panofsky och ikonologin med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Panofsky och ikonologin med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Panofsky och ikonologin
 • Författare: Hans-Olof Boström
 • Genre:
 • Förlag: Karlstad University Press
 • Utgivningsdatum: 2004-03-01
 • Pris: 118
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 230 x 215 x 6 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789185019533

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Panofsky och ikonologin?

Panofsky och ikonologin är skriven av författaren Hans-Olof Boström

När gavs Panofsky och ikonologin ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2004-03-01.

Var kan jag köpa Panofsky och ikonologin?

Vi rekommenderar att du köper Panofsky och ikonologin hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Erwin Panofsky var en av 1900-talets mest inflytelserika konsthistoriker och är mest känd för sin ikonologiska metod. I denna bok redogörs hans tolkningsmetod och Panofskys liv och forskarkarriär presenteras.

Utgivande förlag: Karlstad University Press