På tal om uttal – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Margot Beckman

Jämför och hitta det billigaste priset på På tal om uttal innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. På tal om uttal är skriven av Margot Beckman och gavs ut 2007-04-01.

På tal om uttal som bok, ljudbok eller e-bok.
På tal om uttal

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 310

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om På tal om uttal

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring På tal om uttal. Boken är skriven av författaren Margot Beckman. Isaberg förlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för På tal om uttal var 2007-04-01.

Originalspråket som Margot Beckman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den Fct som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa På tal om uttal i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 256 x 205 x 10 mm och den väger så mycket som 380 g. På tal om uttal ISBN är 9789176947326. På tal om uttal är en fristående bok .


Läs På tal om uttal som bok

För dig som vill köpa och läsa På tal om uttal som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 310 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på På tal om uttal som ljudbok

Vill du lyssna på På tal om uttal som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs På tal om uttal som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa På tal om uttal som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs På tal om uttal som pocket

På tal om uttal finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa På tal om uttal med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa På tal om uttal med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: På tal om uttal
 • Författare: Margot Beckman
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Isaberg förlag AB
 • Utgivningsdatum: 2007-04-01
 • Pris: 310
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 256 x 205 x 10 mm
 • SAB: Fct
 • ISBN: 9789176947326

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit På tal om uttal?

På tal om uttal är skriven av författaren Margot Beckman

När gavs På tal om uttal ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-04-01.

Var kan jag köpa På tal om uttal?

Vi rekommenderar att du köper På tal om uttal hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Förstår folk vad du säger? Förstår alla? Förstår de alltid? Händer det att man inte uppfattat, eller missuppfattat vad du sagt? Kanske man trodde att du ville rusta när du faktiskt menade att du ville rösta. Missförstånd i onödan! Då är det dags att använda de här ramsorna och jämföra hur du uttalar orden i dem. Man kanske säger att du mumlar eller muttrar? Då är det dags för de här ramsorna, att läsa dem och tralla dem lite då och då. Tunga och läppar blir smidiga och snabba så att de utan ansträngning uttalar allt klingande klart och tydligt. Är svenska språket nytt för dig? Du undrar hur man uttalar alla dessa konsonanter och vokaler? Med hjälp av övningarna och ramsorna och med en god handledare finner du hur orden ska uttalas. Uttalsanvisningarna är mycket kortfattade, textexemplen så många fler. Med hjälp av ramsorna kan du, ordbrukaren, förbättra ditt språk så att orden utan ansträngning uttrycker just det du avser och som åhöraren lyssnar till och förstår. Här finns materialet håll tillgodo.

Utgivande förlag: Isaberg förlag AB