På sjukhuset – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sharon Rentta

Jämför och hitta det billigaste priset på På sjukhuset innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. På sjukhuset är skriven av Sharon Rentta och gavs ut 2015-09-01.

På sjukhuset som bok, ljudbok eller e-bok.
På sjukhuset

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 116

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om På sjukhuset

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring På sjukhuset. Boken är skriven av författaren Sharon Rentta. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för På sjukhuset var 2015-09-01.

Originalspråket som Sharon Rentta skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa På sjukhuset i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 40 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 261 x 235 x 8 mm och den väger så mycket som . På sjukhuset ISBN är . På sjukhuset är en del av serien: Djuren på jobbet (del 1).


Läs På sjukhuset som bok

För dig som vill köpa och läsa På sjukhuset som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 116 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på På sjukhuset som ljudbok

Vill du lyssna på På sjukhuset som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs På sjukhuset som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa På sjukhuset som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs På sjukhuset som pocket

På sjukhuset finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa På sjukhuset med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa På sjukhuset med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: På sjukhuset
 • Författare: Sharon Rentta
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 2015-09-01
 • Pris: 116
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 40
 • Fysiska dimensioner: 261 x 235 x 8 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit På sjukhuset?

På sjukhuset är skriven av författaren Sharon Rentta

När gavs På sjukhuset ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-09-01.

Var kan jag köpa På sjukhuset?

Vi rekommenderar att du köper På sjukhuset hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ted ska få följa med mamma till jobbet, hon är doktor på sjukhuset. Han känner sig väldigt speciell och viktig! En ny charmig bilderbok i serien “Djuren på jobbet”, som tar med läsarna på olika spännande arbetsplatser. Detaljrika bilder och mycket humor.På sjukhuset är det full fart, med så många olika patienter, vissa är jättestora, som t ex elefanterna. Och även doktorerna är olika, även om de flesta har svans. Och så alla verktygen som behövs för att göra så att patienterna ska bli bättre: sprutor, bandage, stetoskop och så klart en och annan kopp te. Och sist men inte minst – alla olyckor: en orm som slagit knut på sig själv, en leopard som förlorat sina prickar, en koala som fallit från träd och en hund som svalt en klocka. Ojojoj, Ted hjälper till så gott han kan, och är rejält trött när han går hem med mamma. Det är jobbigt att vara doktor!På sjukhuset ingår i serien “Djuren på jobbet” av engelska bilderboksskaparen Sharon Rentta. Läs även I bilverkstaden och Hos brandkåren.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen