På Änglavingar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mariana Stjerna

Jämför och hitta det billigaste priset på På Änglavingar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. På Änglavingar är skriven av Mariana Stjerna och gavs ut 1998-10-01.

På Änglavingar som bok, ljudbok eller e-bok.
På Änglavingar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 134

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om På Änglavingar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring På Änglavingar. Boken är skriven av författaren Mariana Stjerna. Solrosens förlag AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för På Änglavingar var 1998-10-01.

Originalspråket som Mariana Stjerna skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Psykologi Skönlitteratur vilket ger den Hc.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa På Änglavingar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 190 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 140 x 210 x 16 mm och den väger så mycket som 320 g. På Änglavingar ISBN är 9789188362131. På Änglavingar är en fristående bok .


Läs På Änglavingar som bok

För dig som vill köpa och läsa På Änglavingar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 134 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på På Änglavingar som ljudbok

Vill du lyssna på På Änglavingar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs På Änglavingar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa På Änglavingar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs På Änglavingar som pocket

På Änglavingar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa På Änglavingar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa På Änglavingar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: På Änglavingar
 • Författare: Mariana Stjerna
 • Genre: Psykologi Skönlitteratur
 • Förlag: Solrosens förlag AB
 • Utgivningsdatum: 1998-10-01
 • Pris: 134
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 190
 • Fysiska dimensioner: 140 x 210 x 16 mm
 • SAB: Hc.01
 • ISBN: 9789188362131

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit På Änglavingar?

På Änglavingar är skriven av författaren Mariana Stjerna

När gavs På Änglavingar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1998-10-01.

Var kan jag köpa På Änglavingar?

Vi rekommenderar att du köper På Änglavingar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Är du rädd för döden? Tror du att livet tar slut i och med dödsögonblicket? Då ska du läsa den här boken, som är en berättelse om vad som hände den kände författaren Jan Fridegård efter döden. Genom sitt språkrör Mariana Stjerna berättar han livfullt med både humor och allvar om sina egna upplevelser på “andra sidan”.Några rubriker: Övergången, Akashakrönikan, Skapelseprocessen, De Nio Gamle på Sirius, Reptilfolket, I Änglaskolan, Ingenmansvärlden, Astralvärldens riken, Midnattsmässan, Änglarnas rike, Tillbaka till Shamballa, Rymdflottan Ashtarkommandot, Helia och Sananda.Jan Fridegård (1897-1968) växte upp i statarmiljö och prövade åtskilliga yrken före prosadebuten “En natt i juli” (1933). Den självbiografiska romantrilogin om Lars Hård tillhör kanske hans främsta verk. Faderns död väckte till liv ett latent intresse för det övernaturliga, som kom till klart uttryck i “Torntuppen”(1941).

Utgivande förlag: Solrosens förlag AB