På a svarar jag hej då – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Nina Hemmingsson

Jämför och hitta det billigaste priset på På a svarar jag hej då innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. På a svarar jag hej då är skriven av Nina Hemmingsson och gavs ut 2017-09-15.

På a svarar jag hej då som bok, ljudbok eller e-bok.
På a svarar jag hej då

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 161

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om På a svarar jag hej då

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring På a svarar jag hej då. Boken är skriven av författaren Nina Hemmingsson. Orosdi-Back är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för På a svarar jag hej då var 2017-09-15.

Originalspråket som Nina Hemmingsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Tecknade serier vilket ger den Hci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa På a svarar jag hej då i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 160 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 338 g. På a svarar jag hej då ISBN är 9789188629067. På a svarar jag hej då är en fristående bok .


Läs På a svarar jag hej då som bok

För dig som vill köpa och läsa På a svarar jag hej då som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 161 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på På a svarar jag hej då som ljudbok

Vill du lyssna på På a svarar jag hej då som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs På a svarar jag hej då som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa På a svarar jag hej då som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs På a svarar jag hej då som pocket

På a svarar jag hej då finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa På a svarar jag hej då med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa På a svarar jag hej då med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: På a svarar jag hej då
 • Författare: Nina Hemmingsson
 • Genre: Tecknade serier
 • Förlag: Orosdi-Back
 • Utgivningsdatum: 2017-09-15
 • Pris: 161
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 160
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 15 mm
 • SAB: Hci
 • ISBN: 9789188629067

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit På a svarar jag hej då?

På a svarar jag hej då är skriven av författaren Nina Hemmingsson

När gavs På a svarar jag hej då ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-15.

Var kan jag köpa På a svarar jag hej då?

Vi rekommenderar att du köper På a svarar jag hej då hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Teckningar med stor humor och samhällskritisk udd.Nina Hemmingssons fria kombination av konst och humor är unik. Här samlar hon sina bilder från skissboken. En absurd samling tankar och infall som bland annat publicerats i Aftonbladet. Resultatet blir en ångestdämpande blandning av konst och tecknade serier.Nina Hemmingsson har studerat vid Kunstakademin i Trondheim och debuterade 2004 Hon har sedan dess gett ut sex böcker och har tilldelats Serieakademins Adamssonstatyett.

Utgivande förlag: Orosdi-Back