Över gränsen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christian Danielsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Över gränsen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Över gränsen är skriven av Christian Danielsson och gavs ut .

Över gränsen som bok, ljudbok eller e-bok.
Över gränsen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 245

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Över gränsen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Över gränsen. Boken är skriven av författaren Christian Danielsson. Nordic Design & Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Över gränsen var .

Originalspråket som Christian Danielsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Över gränsen är det: 9789198841916.


Läs Över gränsen som bok

För dig som vill köpa och läsa Över gränsen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 245 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Över gränsen som ljudbok

Vill du lyssna på Över gränsen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Över gränsen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Över gränsen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Över gränsen som pocket

Över gränsen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Över gränsen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Över gränsen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Över gränsen
  • Författare: Christian Danielsson
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Nordic Design & Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 245
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198841916

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Över gränsen?

Över gränsen är skriven av författaren Christian Danielsson

När gavs Över gränsen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Över gränsen?

Vi rekommenderar att du köper Över gränsen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Östra Europa är i spillror efter det senaste världskriget som slutade 1999. Terroristgruppen Organisationen har spridit kaos i flera år och planerar nu en attack som befaras att bli den värsta hittills. Den brittiska underrättelsetjänstens tidigare ansträngningar med att infiltrera terroristorganisationen har misslyckats. I ett sista desperat försök rekryteras läkaren James Bell för att spionera på sin flickvän Deliah som misstänks vara en av världens mest eftersökta terrorister. Utan någon att lita på, riskerar han sitt liv. Samtidigt slits han mellan att göra vad han vet är rätt och hans känslor för Deliah.

Utgivande förlag: Nordic Design & Förlag