Ottolenghi: The Cookbook – Köp som bok, ljudbok och e-bok
av Yotam Ottolenghi
Jämför och hitta det billigaste priset på Ottolenghi: The Cookbook innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ottolenghi: The Cookbook är skriven av Yotam Ottolenghi och gavs ut 2016-09-22.

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐
Rek. pris: 251
Bok / Ebok
![]() |
Ljudbok
![]() | |
![]() |
Information om Ottolenghi: The Cookbook
Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ottolenghi: The Cookbook. Boken är skriven av författaren Yotam Ottolenghi. Ebury Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ottolenghi: The Cookbook var 2016-09-22.
Originalspråket som Yotam Ottolenghi skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Kokböcker av tv-kockar & kändiskockar vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).
Om du vill läsa Ottolenghi: The Cookbook i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 304 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 278 x 202 x 30 mm och den väger så mycket som 1378 g. Ottolenghi: The Cookbook ISBN är 9781785034770. Ottolenghi: The Cookbook är en fristående bok .
Läs Ottolenghi: The Cookbook som bok
För dig som vill köpa och läsa Ottolenghi: The Cookbook som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 251 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.
Lyssna på Ottolenghi: The Cookbook som ljudbok
Vill du lyssna på Ottolenghi: The Cookbook som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag!
Läs Ottolenghi: The Cookbook som e-bok
Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ottolenghi: The Cookbook som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.
Läs Ottolenghi: The Cookbook som pocket
Ottolenghi: The Cookbook finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.
Fri frakt
Vill du köpa Ottolenghi: The Cookbook med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ottolenghi: The Cookbook med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.
Fakta om boken
- Boktitel: Ottolenghi: The Cookbook
- Författare: Yotam Ottolenghi
- Genre: Kokböcker av tv-kockar & kändiskockar
- Förlag: Ebury Press
- Utgivningsdatum: 2016-09-22
- Pris: 251
- Format: Inbunden (Hardback)
- Språk: Engelska
- Antal sidor: 304
- Fysiska dimensioner: 278 x 202 x 30 mm
- SAB:
- ISBN: 9781785034770
Vanliga frågor om boken
Ottolenghi: The Cookbook är skriven av författaren Yotam Ottolenghi
Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-22.
Förlagets text om boken:
‘Ottolenghi changed the way we cook in this country just as surely and enduringly as Elizabeth David’s A Book of Mediterranean Food had in 1950. It brought into our kitchens bold flavours, a vivid simplicity, a spirited but never tricksy inventiveness and, above all, light.’ Nigella Lawson Inspired by their childhoods in West and East Jerusalem, Yotam Ottolenghi’s and Sami Tamimi’s original cookbook Ottolenghi: The Cookbook showcases fresh, honest, bold cooking and has become a culinary classic. Yotam and Sami’s inventive yet simple dishes rest on numerous culinary traditions, ranging from North Africa to Lebanon, Italy and California. First published in 2008, this new updated edition revisits the 140 original recipes covering everything from accomplished meat and fish main courses, through to healthy and quick salads and suppers, plus Ottolenghi’s famously delectable cakes and breads. A new introduction sheds fresh light on a book that has become a national favourite. Ottolenghi is an award-winning chef, being awarded with the James Beard Award ‘Cooking from a Professional Point of View’ for Nopi in 2016, and ‘International Cookbook’ for Jerusalem in 2013. In 2013 he also won four other awards for Jerusalem. Praise for Ottolenghi: ‘[A] book that has barely left my kitchen…the fact that Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi have been generous to put their recipes in a book is something I had long dreamed of’ Nigel Slater, The Observer Magazine ‘Possibly the best cookery book I have ever owned. The recipes…are well-tested and produce results that will astound your tastebuds. Try the aubergine-wrapped ricotta gnocchi with sage butter, the chicken with three-rice salad or their famous meringues and you’ll know just what I mean.’ Caroline Jowett, Daily Express ‘A wonderful book for vegetarians and cake lovers alike’ Bee Wilson, Sunday Times
Utgivande förlag: Ebury Press