Ottolenghi: The Cookbook

Ottolenghi: The Cookbook – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Yotam Ottolenghi

Jämför och hitta det billigaste priset på Ottolenghi: The Cookbook innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ottolenghi: The Cookbook är skriven av Yotam Ottolenghi och gavs ut 2013-09-01.

Ottolenghi: The Cookbook som bok, ljudbok eller e-bok.
Ottolenghi: The Cookbook

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ottolenghi: The Cookbook

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ottolenghi: The Cookbook. Boken är skriven av författaren Yotam Ottolenghi. Ten Speed Press är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ottolenghi: The Cookbook var 2013-09-01.

Originalspråket som Yotam Ottolenghi skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Trade Cloth).

Om du vill läsa Ottolenghi: The Cookbook i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 287.00 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 276 x 192 x 34 mm och den väger så mycket som 1271 g. Ottolenghi: The Cookbook ISBN är 9781607744184. Ottolenghi: The Cookbook är en fristående bok .


Läs Ottolenghi: The Cookbook som bok

För dig som vill köpa och läsa Ottolenghi: The Cookbook som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ottolenghi: The Cookbook som ljudbok

Vill du lyssna på Ottolenghi: The Cookbook som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ottolenghi: The Cookbook som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ottolenghi: The Cookbook som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ottolenghi: The Cookbook som pocket

Ottolenghi: The Cookbook finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ottolenghi: The Cookbook med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ottolenghi: The Cookbook med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ottolenghi: The Cookbook
 • Författare: Yotam Ottolenghi
 • Genre:
 • Förlag: Ten Speed Press
 • Utgivningsdatum: 2013-09-01
 • Pris: 309
 • Format: Inbunden (Trade Cloth)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 287.00
 • Fysiska dimensioner: 276 x 192 x 34 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781607744184

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ottolenghi: The Cookbook?

Ottolenghi: The Cookbook är skriven av författaren Yotam Ottolenghi

När gavs Ottolenghi: The Cookbook ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-09-01.

Var kan jag köpa Ottolenghi: The Cookbook?

Vi rekommenderar att du köper Ottolenghi: The Cookbook hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Ten Speed Press