Ottar & kärleken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunilla Thorgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Ottar & kärleken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ottar & kärleken är skriven av Gunilla Thorgren och gavs ut 2018-12-18.

Ottar & kärleken som bok, ljudbok eller e-bok.
Ottar & kärleken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ottar & kärleken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ottar & kärleken. Boken är skriven av författaren Gunilla Thorgren. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ottar & kärleken var 2018-12-18.

Originalspråket som Gunilla Thorgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Familj & Samlevnad vilket ger den Lz Ottesen-Jensson, Elise,Vnd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ottar & kärleken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 493 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 30 mm och den väger så mycket som 701 g. Ottar & kärleken ISBN är 9789113096520. Ottar & kärleken är en fristående bok .


Läs Ottar & kärleken som bok

För dig som vill köpa och läsa Ottar & kärleken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ottar & kärleken som ljudbok

Vill du lyssna på Ottar & kärleken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ottar & kärleken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ottar & kärleken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ottar & kärleken som pocket

Ottar & kärleken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ottar & kärleken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ottar & kärleken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ottar & kärleken
 • Författare: Gunilla Thorgren
 • Genre: Familj & Samlevnad
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2018-12-18
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 493
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 30 mm
 • SAB: Lz Ottesen-Jensson, Elise,Vnd
 • ISBN: 9789113096520

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ottar & kärleken?

Ottar & kärleken är skriven av författaren Gunilla Thorgren

När gavs Ottar & kärleken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-18.

Var kan jag köpa Ottar & kärleken?

Vi rekommenderar att du köper Ottar & kärleken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det här är den stora biografin över en svensk kvinnolegend – Elise Ottesen Jensen. Gunilla Thorgren skildrar en orättvist bortglömd person inom den svenska feminismen, men också en makalös och kontroversiell gestalt.Född i Stavanger lämnade hon tidigt det högkyrkliga hemmet, sökte sig till arbetarrörelsen och blev journalist. Hon mötte den av polisen eftersökte svenske syndikalisten Albert Jensen, flydde med honom till Danmark under första världskriget, utvisades till Sverige, och inledde där vid 1920-talets början arbetet med att organisera svenska kvinnor i den syndikalistiska rörelsen. Tillsammans med Moa Martinson utvecklade hon kvinnosidan i Arbetaren till ett feministiskt kamporgan. 1926 – fyrtio år gammal – påbörjade hon sitt sexualupplysningsarbete. Hon reste landet runt, agiterade för en förändrad lagstiftning, lärde kvinnorna att använda preventivmedel och 1933 startade hon RFSU.I kampen för att ge kvinnor rätt att bestämma över sin egen kropp gjorde Ottar avgörande insatser för det svenska samhällets utveckling. Privat drabbades hon dock av smärtsamma katastrofer, hon mötte den stora livsavgörande kärleken, och sveks av den.

Utgivande förlag: Norstedts