Osynliga Boo – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ylva Hällen, Sara Edwardsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Osynliga Boo innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Osynliga Boo är skriven av Ylva Hällen, Sara Edwardsson och gavs ut .

Osynliga Boo som bok, ljudbok eller e-bok.
Osynliga Boo

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 74

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Osynliga Boo

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Osynliga Boo. Boken är skriven av författaren Ylva Hällen, Sara Edwardsson. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Osynliga Boo var .

Originalspråket som Ylva Hällen, Sara Edwardsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Osynliga Boo är det: 9789179793692.


Läs Osynliga Boo som bok

För dig som vill köpa och läsa Osynliga Boo som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 74 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Osynliga Boo som ljudbok

Vill du lyssna på Osynliga Boo som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Osynliga Boo som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Osynliga Boo som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Osynliga Boo som pocket

Osynliga Boo finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Osynliga Boo med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Osynliga Boo med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Osynliga Boo
  • Författare: Ylva Hällen, Sara Edwardsson
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 74
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179793692

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Osynliga Boo?

Osynliga Boo är skriven av författaren Ylva Hällen, Sara Edwardsson

När gavs Osynliga Boo ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Osynliga Boo?

Vi rekommenderar att du köper Osynliga Boo hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

På Ugglans väg 13, mitt bland husen där människorna bor, ligger förskolan Skräckkammaren. Eller som barnen själva kallar den: Skräckis! Stackars spökflickan Boo! Inte nog med att hon är osynlig, hon blir också bortglömd på fruktstunden, utanför i leken och omkullsprungen i hallen eftersom ingen ser henne. Men när det ska lekas kurragömma, då är det kanske bra att vara ett spöke som både är osynligt och som kan flyga? Boo kan gömma sig bäst av alla OCH skrämma slag på den läskiga människotanten som alla skräckisbarnen är livrädda för … Skräckis är som vilken förskola som helst – här har barnen samling, äter mellis, vilar, leker och har kul. Men här går bara läskiga ungar, som älskar att skrämmas, bitas och spöka runt! Ylva Hällen och Sara Edwardsson är kända från SVTBarn och har gjort barnprogram i över 20 år, en erfarenhet som passar perfekt när de nu skriver böcker tillsammans. Mattias Andersson är illustratören som skapar magiskt ljus och karaktärer som är både läskiga och gulliga på samma gång.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen