Ormkungen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Holly Black

Jämför och hitta det billigaste priset på Ormkungen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ormkungen är skriven av Holly Black och gavs ut 2010-01-28.

Ormkungen som bok, ljudbok eller e-bok.
Ormkungen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris:

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ormkungen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ormkungen. Boken är skriven av författaren Holly Black. Rabén & Sjögren är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ormkungen var 2010-01-28.

Originalspråket som Holly Black skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Ormkungen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Ormkungen ISBN är . Ormkungen är en del av serien: Bortom Spiderwick (del 3).


Läs Ormkungen som bok

För dig som vill köpa och läsa Ormkungen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ormkungen som ljudbok

Vill du lyssna på Ormkungen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ormkungen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ormkungen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ormkungen som pocket

Ormkungen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ormkungen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ormkungen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ormkungen
 • Författare: Holly Black
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Rabén & Sjögren
 • Utgivningsdatum: 2010-01-28
 • Pris:
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 224
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ormkungen?

Ormkungen är skriven av författaren Holly Black

När gavs Ormkungen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-01-28.

Var kan jag köpa Ormkungen?

Vi rekommenderar att du köper Ormkungen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Allas öden hänger påatt man enighet kan nå.Men slutar sagan lyckligt då?”Spiderwicks segertåg fortsätter över världen! Nu kommer den tredje och avslutande delen i spin-off-serien Bortom Spiderwick. Spänningen stiger…Holly Black och Tony DiTerlizzi närmar sig sagans slut. I succéserierna Spiderwick och Bortom Spiderwick har de lyckats kombinera magiska varelser som paddtroll, najader och jättar med verklig magi – konststycket att få läsovana och läsovilliga barn att fullkomligt sluka böcker! Med spännande handling, fantasieggande illustrationer, korta kapitel och många cliffhangers har Black och DiTerlizzi trollbundit barn och vuxna världen över.Och naturligtvis håller Black och DiTerlizzi stilen även i Härskardraken, där Nick och Laurie står inför sin sista utmaning. Nog för att najaderna och jättarna från Najadens sång och Ett jätteproblem var problematiska – men de var ingenting i jämförelse med hydran som nu hotar att förgöra hela Florida!Läsarröst på www.amazon.com om Ett jätteproblem:”Plötsligt steg serien till helt nya höjder och nu kan jag knappt bärga mig tills jag får läsa trean. Språket är som vanligt superbt, och illustrationerna bländande på det där klassiska sättet som DiTerlizzi är en mästare på. Det räcker med att titta på hans bilder för att man ska sugas rakt in i en annan värld.”Läs mer om författarna och böckerna på: www.spiderwick.com

Utgivande förlag: Rabén & Sjögren