Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Winroth

Jämför och hitta det billigaste priset på Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv är skriven av Jan Winroth och gavs ut 2017-12-11.

Organisationshälsa - En bok om ett hållbart arbetsliv som bok, ljudbok eller e-bok.
Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 264

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv. Boken är skriven av författaren Jan Winroth. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv var 2017-12-11.

Originalspråket som Jan Winroth skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Affärsverksamhet & företagsledning vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 208 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 222 x 155 x 15 mm och den väger så mycket som 303 g. Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv ISBN är 9789144121147. Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv är en fristående bok .


Läs Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv som bok

För dig som vill köpa och läsa Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 264 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv som ljudbok

Vill du lyssna på Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv som pocket

Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv
 • Författare: Jan Winroth
 • Genre: Affärsverksamhet & företagsledning
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2017-12-11
 • Pris: 264
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 208
 • Fysiska dimensioner: 222 x 155 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789144121147

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv?

Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv är skriven av författaren Jan Winroth

När gavs Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-11.

Var kan jag köpa Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv?

Vi rekommenderar att du köper Organisationshälsa – En bok om ett hållbart arbetsliv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Arbete kan bidra till att främja hälsa men också orsaka ohälsa. I denna bok diskuteras hur man uppnår ett hållbart arbetsliv med utgångspunkt i verksamheten, arbetsvillkor och arbetsklimat. I del I utvecklas en teoretisk referensram kring hälsa och organisationsfrågor som sedan diskuteras i relation till organisatorisk och social arbetsmiljö. I del II beskrivs hur man kan arbeta med den teoretiska kartan i praktiken. Vad krävs för att lyckas med ett förändringsarbete? Vilka krav ställer förändring i fråga om kunskap och kompetens? Hur kan man utvärdera hälsofrämjande arbete? Boken vägleder i och ger verktyg för att utveckla ett gemensamt språk och kompetens för dessa frågor.Organisationshälsa vänder sig till studerande på universitet och högskola såsom personalvetare, hälsovetare, hälsopedagoger, men även till de som läser företagsekonomi med inriktning på organisation och ledarskap. Den är också relevant för yrkesverksamma; chefer på olika nivåer, ledningsgrupper och andra personer med utvecklingsuppdrag, till exempel personal inom en organisations HR-funktion.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB