Ordspråk och uttryck på svenska och engelska – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Alwa Woxlin

Jämför och hitta det billigaste priset på Ordspråk och uttryck på svenska och engelska innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ordspråk och uttryck på svenska och engelska är skriven av Alwa Woxlin och gavs ut 2020-08-29.

Ordspråk och uttryck på svenska och engelska som bok, ljudbok eller e-bok.
Ordspråk och uttryck på svenska och engelska

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 79

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ordspråk och uttryck på svenska och engelska

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ordspråk och uttryck på svenska och engelska. Boken är skriven av författaren Alwa Woxlin. Bokförlaget K& är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ordspråk och uttryck på svenska och engelska var 2020-08-29.

Originalspråket som Alwa Woxlin skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Citatsamlingar vilket ger den Bbh som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ordspråk och uttryck på svenska och engelska i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 405 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 153 x 102 x 5 mm och den väger så mycket som 44 g. Ordspråk och uttryck på svenska och engelska ISBN är 9789188925428. Ordspråk och uttryck på svenska och engelska är en fristående bok .


Läs Ordspråk och uttryck på svenska och engelska som bok

För dig som vill köpa och läsa Ordspråk och uttryck på svenska och engelska som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 79 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ordspråk och uttryck på svenska och engelska som ljudbok

Vill du lyssna på Ordspråk och uttryck på svenska och engelska som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ordspråk och uttryck på svenska och engelska som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ordspråk och uttryck på svenska och engelska som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ordspråk och uttryck på svenska och engelska som pocket

Ordspråk och uttryck på svenska och engelska finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ordspråk och uttryck på svenska och engelska med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ordspråk och uttryck på svenska och engelska med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ordspråk och uttryck på svenska och engelska
 • Författare: Alwa Woxlin
 • Genre: Citatsamlingar
 • Förlag: Bokförlaget K&
 • Utgivningsdatum: 2020-08-29
 • Pris: 79
 • Format: Häftad
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 405
 • Fysiska dimensioner: 153 x 102 x 5 mm
 • SAB: Bbh
 • ISBN: 9789188925428

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ordspråk och uttryck på svenska och engelska?

Ordspråk och uttryck på svenska och engelska är skriven av författaren Alwa Woxlin

När gavs Ordspråk och uttryck på svenska och engelska ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-29.

Var kan jag köpa Ordspråk och uttryck på svenska och engelska?

Vi rekommenderar att du köper Ordspråk och uttryck på svenska och engelska hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Bredda dina kunskaper i det engelska språket genom att lära dig ordspråk och idiomatiska uttryck. Att kunna använda dem ger intryck av att du är mycket väl förtrogen med språket. Genom att skriva dem flera gånger får du en behaglig hjärnträning, du lär dig ordspråken utantill och du tränar samtidigt din handstil. Ge boken till dig själv eller till någon som du bryr dig om.

Utgivande förlag: Bokförlaget K&