Ordkällan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Helena Heijdenberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Ordkällan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ordkällan är skriven av Helena Heijdenberg och gavs ut 2006-10-01.

Ordkällan som bok, ljudbok eller e-bok.
Ordkällan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 329

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ordkällan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ordkällan. Boken är skriven av författaren Helena Heijdenberg. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ordkällan var 2006-10-01.

Originalspråket som Helena Heijdenberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage (Board book).

Om du vill läsa Ordkällan i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 96 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 240 x 165 x 7 mm och den väger så mycket som 190 g. Ordkällan ISBN är . Ordkällan är en del av serien: Ordkällan Ordförrådet Ordlagret.


Läs Ordkällan som bok

För dig som vill köpa och läsa Ordkällan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 329 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ordkällan som ljudbok

Vill du lyssna på Ordkällan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ordkällan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ordkällan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ordkällan som pocket

Ordkällan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ordkällan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ordkällan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ordkällan
 • Författare: Helena Heijdenberg
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2006-10-01
 • Pris: 329
 • Format: Kartonnage (Board book)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 96
 • Fysiska dimensioner: 240 x 165 x 7 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ordkällan?

Ordkällan är skriven av författaren Helena Heijdenberg

När gavs Ordkällan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-10-01.

Var kan jag köpa Ordkällan?

Vi rekommenderar att du köper Ordkällan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ordkällan är en ordkunskapsbok i svenska för gymnasiet. Den innehåller tilltalande texter, välkonstruerade övningar och relevanta ord. Eleverna får öva sig på att hitta synonymer och motsatser. De lär sig mer om ordens rötter och uppbyggnad, och ökar sitt ordförråd samtidigt som de tränar sin läsförmåga. Boken ger en god förberedelse för högskoleprovet. Ordkällan passar dig som:vill ha mängder med humoristiska och välavvägda ordkunskapsövningarhar elever som behöver öva upp sitt ordförrådhar elever som vill träna inför högskoleprovets ORD-del   

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB