Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars-Johan Ekerot

Jämför och hitta det billigaste priset på Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl är skriven av Lars-Johan Ekerot och gavs ut 2011-03-23.

Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl som bok, ljudbok eller e-bok.
Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 357

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl. Boken är skriven av författaren Lars-Johan Ekerot. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl var 2011-03-23.

Originalspråket som Lars-Johan Ekerot skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 227 x 155 x 16 mm och den väger så mycket som 450 g. Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl ISBN är 9789140671530. Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl är en fristående bok .


Läs Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl som bok

För dig som vill köpa och läsa Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 357 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl som ljudbok

Vill du lyssna på Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl som pocket

Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl
 • Författare: Lars-Johan Ekerot
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2011-03-23
 • Pris: 357
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 227 x 155 x 16 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789140671530

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl?

Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl är skriven av författaren Lars-Johan Ekerot

När gavs Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-03-23.

Var kan jag köpa Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl?

Vi rekommenderar att du köper Ordföljd, tempus, bestämdhet, 2 uppl hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Till grund för den här boken ligger föreläsningar som utvecklats efterhand på kurser i svensk grammatik för blivande eller redan verksamma lärare i svenska som andraspråk och på kurser för utländska studenter. Boken vill förmedla kunskaper om några centrala områden av den svenska andraspråksgrammatiken. Den vill också presentera, utveckla och tillämpa de perspektiv på grammatiken och ordförrådet som vuxit fram inom ämnet, och som av naturliga skäl på många sätt skiljer sig från den traditionella modersmålsgrammatikens. Boken är i första hand avsedd att användas på grundkurser och påbyggnadskurser i svenska som andraspråk inom lärarutbildningen och på grammatikkurser på avancerad nivå i svenska som främmande språk. I den andra upplagan av Ordföljd, tempus, bestämdhet har ett omfattande kapitel tillkommit om svensk skriftspråkssyntax i funktionellt och kontrastivt perspektiv. Detta kapitel, som är av fördjupningskaraktär, innehåller en samlad beskrivning av en lång rad svenska konstruktioner med särskild inriktning på de stilistiskt markerade uttrycksmedel som förknippas med mera formellt skriftspråk. Syftet har varit att komma förbi den begränsning i de svenska andraspråksgrammatikorna som bestått i att intresset av naturliga skäl i allt väsentligt koncentrerats till den så kallade basgrammatiken. Lars-Johan Ekerot är docent i nordiska språk och har under lång tid arbetat som universitetslektor i svenska med kontrastiv inriktning vid Lunds universitet.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB