Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sofia Sivertsdotter

Jämför och hitta det billigaste priset på Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro är skriven av Sofia Sivertsdotter och gavs ut 2018-10-30.

Ord för dagen - 365 texter för styrka & sinnesro som bok, ljudbok eller e-bok.
Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro. Boken är skriven av författaren Sofia Sivertsdotter. Goodliness Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro var 2018-10-30.

Originalspråket som Sofia Sivertsdotter skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är New Age & Alternativa terapier Populärpsykologi vilket ger den Dokb som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 420 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 200 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 344 g. Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro ISBN är 9789198350159. Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro är en fristående bok .


Läs Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro som bok

För dig som vill köpa och läsa Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro som ljudbok

Vill du lyssna på Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro som pocket

Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro
 • Författare: Sofia Sivertsdotter
 • Genre: New Age & Alternativa terapier Populärpsykologi
 • Förlag: Goodliness Books
 • Utgivningsdatum: 2018-10-30
 • Pris: 209
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 420
 • Fysiska dimensioner: 200 x 110 x 10 mm
 • SAB: Dokb
 • ISBN: 9789198350159

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro?

Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro är skriven av författaren Sofia Sivertsdotter

När gavs Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-30.

Var kan jag köpa Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro?

Vi rekommenderar att du köper Ord för dagen – 365 texter för styrka & sinnesro hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En bok till dig som längtar, hoppas eller är beredd att hoppa. Till dig som är stressad, känner dig överväldigad eller saknar riktning och mening. Till dig som vill fortsätta att gå med styrka och sinnesro och upptäcka allt som du kan bli, skapa och göra.Ord för dagen ger dig hoppingivande, upplyftande och tänkvärda dagliga reflektioner. Texterna är korta och lättillgängliga för att kunna läsas på språng och lämnar dig med en känsla av tillförsikt och värme.

Utgivande förlag: Goodliness Books