Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katarina Genar

Jämför och hitta det billigaste priset på Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen är skriven av Katarina Genar och gavs ut 2020-02-25.

Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen som bok, ljudbok eller e-bok.
Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen. Boken är skriven av författaren Katarina Genar. Gleerups Utbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen var 2020-02-25.

Originalspråket som Katarina Genar skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen ISBN är 9789151100920. Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen är en del av serien: Ord &amp.


Läs Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen som bok

För dig som vill köpa och läsa Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen som ljudbok

Vill du lyssna på Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen som pocket

Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen
 • Författare: Katarina Genar
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Gleerups Utbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2020-02-25
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Fc
 • ISBN: 9789151100920

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen?

Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen är skriven av författaren Katarina Genar

När gavs Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-02-25.

Var kan jag köpa Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen?

Vi rekommenderar att du köper Ord & Äventyr Läsebok åk 1A, Mysterier på Äppelstigen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Dags för ett nytt äventyr!Ord & Äventyr är ett basläromedel i svenska för årskurs 1-3. Spännande äventyr med stor värme och humor väcker lusten för läsning och samtal. Utifrån berättelsen och språk-, läs-, och skrivinlärningen arbetar eleverna med uppgifter på olika nivåer.I Ord & Äventyr för årskurs 1 ingår:* Läsebok i tre nivåer* Arbetsbok med bokstavsträning och varierade läs- och skrivuppgifter på olika nivåer.* Lärarpaket med lärarhandledning, digitalt lärarstöd och digital träning för eleverna. I Mysterier på Äppelstigen får vi följa vännerna Dima och Ville när de löser gåtan med den försvunna osten. De letar efter en råtta som Dima vill ha till husdjur, någon med lysande ögon dyker upp i trädgården och samtidigt tätnar mystiken kring en hemlighetsfull popstjärna som heter Sam Star. Alla verkar känna till honom – men var finns han?Mysterier på Äppelstigen, finns i tre nivåer för att kunna möta elevers olika avkodningsnivå. Alla nivåer innehåller samma berättelse, bilder och sidindelning men textmängden och svårighetsgraden skiljer dem åt. Här får eleverna även möta beskrivande text, efterlysning och intervju.Ord & Äventyr Läseboken 1A passar elever som inte har knäckt läskoden. Texten har kort ord- och meningslängd och en långsam progression. De flesta ord i varje kapitel består av bokstäver eller högfrekventa ord som eleven har mött i arbetsboken. På varje sida finns en bild som ger eleven ledtrådar till innehållet i texten.Ord & Äventyr i korthet:* En gemensam äventyrlig varm berättelse i olika tre nivåer som väcker lust till läsning* Uppgifter på flera nivåer utifrån språk-, läs- och skrivinlärningen och berättelsen * Lärarstöd med planeringar, digitala genomgångar och det du behöver för gemensamt och enskilt läsande och skrivande samt strukturerande samtal* Stöd och inspiration kring hur du kan individanpassa och arbeta med kooperativt lärande* Lättanvänd digital färdighetsträning för elevernaFörfattare till Ord & Äventyr 1 Mysterier på Äppelstigen är Katarina Genar.Katarina Genar är en populär barnboksförfattare som är känd för sina spännande böcker.Hon har i många år varit verksam som skollogoped. Som barnboksförfattare anlitas hon av skolor för att inspirera elever till läsning och skrivning.

Utgivande förlag: Gleerups Utbildning AB