Optimeringslära – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Lundgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Optimeringslära innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Optimeringslära är skriven av Jan Lundgren och gavs ut 2010-06-17.

Optimeringslära som bok, ljudbok eller e-bok.
Optimeringslära

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 301

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Optimeringslära

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Optimeringslära. Boken är skriven av författaren Jan Lundgren. Studentlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Optimeringslära var 2010-06-17.

Originalspråket som Jan Lundgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matematik vilket ger den Tdd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Optimeringslära i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 260 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 155 x 15 mm och den väger så mycket som 394 g. Optimeringslära ISBN är 9789144067605. Optimeringslära är en fristående bok .


Läs Optimeringslära som bok

För dig som vill köpa och läsa Optimeringslära som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 301 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Optimeringslära som ljudbok

Vill du lyssna på Optimeringslära som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Optimeringslära som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Optimeringslära som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Optimeringslära som pocket

Optimeringslära finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Optimeringslära med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Optimeringslära med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Optimeringslära
 • Författare: Jan Lundgren
 • Genre: Matematik
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Utgivningsdatum: 2010-06-17
 • Pris: 301
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 260
 • Fysiska dimensioner: 220 x 155 x 15 mm
 • SAB: Tdd
 • ISBN: 9789144067605

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Optimeringslära?

Optimeringslära är skriven av författaren Jan Lundgren

När gavs Optimeringslära ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-06-17.

Var kan jag köpa Optimeringslära?

Vi rekommenderar att du köper Optimeringslära hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Denna övningsbok utgör ett komplement till läroboken Optimeringslära. I en tidigare upplaga av läroboken (2003) ingick övningsuppgifter i boken. Nu har alla övningsuppgifter samlats i en egen bok och antalet uppgifter har utökats väsentligt. De flesta uppgifter har utförliga lösningsförslag.Övningsboken innehåller uppgifter inom områdena linjärprogrammering, nätverksoptimering, ickelinjär optimering, heltalsoptimering, dynamisk programmering samt uppgifter rörande användning av problemlösaren i Excel och modelleringsspråket AMPL.

Utgivande förlag: Studentlitteratur