Operatören – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kaj Karlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Operatören innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Operatören är skriven av Kaj Karlsson och gavs ut 2018-10-29.

Operatören som bok, ljudbok eller e-bok.
Operatören

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 51

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Operatören

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Operatören. Boken är skriven av författaren Kaj Karlsson. Stella Borealis är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Operatören var 2018-10-29.

Originalspråket som Kaj Karlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Noveller vilket ger den Hc.016 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Operatören i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 40 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 179 x 1 x 3 mm och den väger så mycket som . Operatören ISBN är 9789198205190. Operatören är en del av serien: Gustav Sterner-noveller (del 2).


Läs Operatören som bok

För dig som vill köpa och läsa Operatören som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 51 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Operatören som ljudbok

Vill du lyssna på Operatören som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Operatören som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Operatören som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Operatören som pocket

Operatören finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Operatören med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Operatören med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Operatören
 • Författare: Kaj Karlsson
 • Genre: Noveller
 • Förlag: Stella Borealis
 • Utgivningsdatum: 2018-10-29
 • Pris: 51
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 40
 • Fysiska dimensioner: 179 x 1 x 3 mm
 • SAB: Hc.016
 • ISBN: 9789198205190

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Operatören?

Operatören är skriven av författaren Kaj Karlsson

När gavs Operatören ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-10-29.

Var kan jag köpa Operatören?

Vi rekommenderar att du köper Operatören hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

På uppdrag av FN letar kustjägaren och operatören Gustav Sterner efter gruvor med konfliktmineraler i nordöstra Kongo. När milistrupper försöker stoppa honom måste han slåss för sin överlevnad i den afrikanska vildmarken.”Operatören” är den andra novellen om kustjägaren och SSG-operatören Gustav Sterner.Kaj Karlsson är f d reservofficer, analytiker och har haft stora framgångar med debuten “Operation Nordvind”. År 2014 vann han Indie Book Awards Sweden med den spännande uppföljaren “Parsifaldirektivet”.Sagt om böckerna:”Kaj Karlsson skriver bra, det är lättläst och underhållande…” – Sydsvenskan”… välskriven och spännande. Ser redan fram emot nästa del!” – Erik Hultgrens bokhandel”… en spionroman som går i de breda fotspår Guillou lämnade bakom sig …” – Bokdebutant.se

Utgivande förlag: Stella Borealis