Operation Garbo : en trilogi. Del 2 – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Harry Winter

Jämför och hitta det billigaste priset på Operation Garbo : en trilogi. Del 2 innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Operation Garbo : en trilogi. Del 2 är skriven av Harry Winter och gavs ut 2014-12-08.

Operation Garbo : en trilogi. Del 2 som bok, ljudbok eller e-bok.
Operation Garbo : en trilogi. Del 2

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Operation Garbo : en trilogi. Del 2

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Operation Garbo : en trilogi. Del 2. Boken är skriven av författaren Harry Winter. Timbro är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Operation Garbo : en trilogi. Del 2 var 2014-12-08.

Originalspråket som Harry Winter skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Operation Garbo : en trilogi. Del 2 i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 276 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 160 g. Operation Garbo : en trilogi. Del 2 ISBN är 9789187709524. Operation Garbo : en trilogi. Del 2 är en del av serien: Operation Garbo (del 2).


Läs Operation Garbo : en trilogi. Del 2 som bok

För dig som vill köpa och läsa Operation Garbo : en trilogi. Del 2 som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Operation Garbo : en trilogi. Del 2 som ljudbok

Vill du lyssna på Operation Garbo : en trilogi. Del 2 som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Operation Garbo : en trilogi. Del 2 som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Operation Garbo : en trilogi. Del 2 som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Operation Garbo : en trilogi. Del 2 som pocket

Operation Garbo : en trilogi. Del 2 finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Operation Garbo : en trilogi. Del 2 med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Operation Garbo : en trilogi. Del 2 med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Operation Garbo : en trilogi. Del 2
 • Författare: Harry Winter
 • Genre:
 • Förlag: Timbro
 • Utgivningsdatum: 2014-12-08
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 276
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 10 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789187709524

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Operation Garbo : en trilogi. Del 2?

Operation Garbo : en trilogi. Del 2 är skriven av författaren Harry Winter

När gavs Operation Garbo : en trilogi. Del 2 ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-12-08.

Var kan jag köpa Operation Garbo : en trilogi. Del 2?

Vi rekommenderar att du köper Operation Garbo : en trilogi. Del 2 hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

OPERATION GARBOEN TRILOGIDEL 2ÖB Jan Ståhl läste och blev vit i ansiktet. Enligt flygspaningsresultatet förekommer vissa rörelser från Norrtälje mot Singöområdet. Vi borde ha Värmlandsbrigaden där för att möta hotet, men de tycks befinna sig norr om Dalälven på marsch mot Gävle.Gävle? Jävlar! Vad i helvete har Stenberg för sig? Varför tillsatte jag en åderförkalkad gammal stöt? Kunde lika gärna ha skickat Nöjdh som Det blev så tyst i stabsrummet att de nästan kunde höra varandras tankar.ÖB börjar få kontroll över det svenska försvaret och anfalla sovjetiska styrkor i Uppland, Södermanland och Östergötland. Men landets fiender finns inte bara där. Chefen för Sveriges incidentberedskap visade sig ha förbindelser med den sovjetiska militära underrättelsetjänsten GRU. Visserligen fångades Nöjdh, men finns det fler agenter i högkvarteret? Krisläget splittrar regeringen: Bör man verkligen offra tusentals svenska liv i kriget när det kanske går att förhandla sig till fred med Sovjet?Operation Garbo 2 är fortsättningen på Harry Winters berättelse om när kriget kom till Sverige.

Utgivande förlag: Timbro