Ondvinter – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Björkelid

Jämför och hitta det billigaste priset på Ondvinter innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ondvinter är skriven av Anders Björkelid och gavs ut 2014-03-03.

Ondvinter som bok, ljudbok eller e-bok.
Ondvinter

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 49

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ondvinter

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ondvinter. Boken är skriven av författaren Anders Björkelid. Natur & Kultur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ondvinter var 2014-03-03.

Originalspråket som Anders Björkelid skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fantasy & magisk realism vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Ondvinter i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 277 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 15 mm och den väger så mycket som . Ondvinter ISBN är . Ondvinter är en del av serien: Berättelsen om blodet (del 1/4).


Läs Ondvinter som bok

För dig som vill köpa och läsa Ondvinter som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 49 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ondvinter som ljudbok

Vill du lyssna på Ondvinter som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ondvinter som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ondvinter som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ondvinter som pocket

Ondvinter finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ondvinter med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ondvinter med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ondvinter
 • Författare: Anders Björkelid
 • Genre: Fantasy & magisk realism
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Utgivningsdatum: 2014-03-03
 • Pris: 49
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 277
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ondvinter?

Ondvinter är skriven av författaren Anders Björkelid

När gavs Ondvinter ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-03.

Var kan jag köpa Ondvinter?

Vi rekommenderar att du köper Ondvinter hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ondvintern kommer med en kyla som tränger in i människors hjärtan och sinnen. Ingen kan veta vem som drabbats, vem som går att lita på, vem som ännu inte är i Vinterkungens våld…Tvillingarna Sunia och Wulf har en speciell kontakt, de har alltid kunnat känna det den andra känner. Men det är mycket de inte vet, om sin far och hans förräderi, om sin härkomst och sitt mörka arv.Första delen av fyra i fantasyserien Berättelsen om Blodet.Anders Björkelid bor i Uppsala med sin familj och arbetar som gymnasielärare. Han debuterade som fantasyförfattare med serien Berättelsen om Blodet.”Anders Björkelid skriver med ett rikt nyanserat och vackert berättande språk, det är en historia som varligt vävs fram inför läsarens ögon och som innehåller både tankar och ett stort hjärta. /…/  Han använder också ord som nästan får mig att rysa; vättesnara, domarring, ondvinter, galgmän och så vidare. Språket, liksom berättarperspektivet, hänger väl ihop med berättelsen och gör Ondvinter till den absolut bästa svenska fantasyroman jag läst.” Eli läser och skriver”Boken är skickligt skriven på flera sätt. Personerna är intressanta och trovärdiga, mitt i de ovanliga händelserna.” Kulturdelen”Jag har härmed äran att utse Anders Björkelids bok Ondvinter till den bästa svenska fantasyromanen genom tiderna.” Piruett”Ondvinter en mycket glad överraskning, särskilt eftersom det inte kommer riktigt bra svensk fantasy så ofta. Framför allt är det språket som imponerar. Det flyter hur lätt som helst och skapar stämningsfulla bilder med små medel. /…/  Kort sagt: läs den.” Catahya”Det är kallt, det är kusligt, och det är riktigt bra.” Bokbloggen Uppsala”Det är kallt, det är kusligt, och det är riktigt bra.” Bokbloggen Uppsala

Utgivande förlag: Natur & Kultur