Ondskans pris – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Set Mattsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Ondskans pris innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ondskans pris är skriven av Set Mattsson och gavs ut 2013-05-20.

Ondskans pris som bok, ljudbok eller e-bok.
Ondskans pris

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 59

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ondskans pris

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ondskans pris. Boken är skriven av författaren Set Mattsson. Historiska Media är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ondskans pris var 2013-05-20.

Originalspråket som Set Mattsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Ondskans pris i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 415 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 25 mm och den väger så mycket som 219 g. Ondskans pris ISBN är 9789187263286. Ondskans pris är en del av serien: Douglas Palm (del 1).


Läs Ondskans pris som bok

För dig som vill köpa och läsa Ondskans pris som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 59 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ondskans pris som ljudbok

Vill du lyssna på Ondskans pris som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ondskans pris som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ondskans pris som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ondskans pris som pocket

Ondskans pris finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ondskans pris med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ondskans pris med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ondskans pris
 • Författare: Set Mattsson
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Historiska Media
 • Utgivningsdatum: 2013-05-20
 • Pris: 59
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 415
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 25 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789187263286

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ondskans pris?

Ondskans pris är skriven av författaren Set Mattsson

När gavs Ondskans pris ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-05-20.

Var kan jag köpa Ondskans pris?

Vi rekommenderar att du köper Ondskans pris hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

»En ren sensation. Sällan möter man en debutant med så välformulerat språk, genomtänkt intrig och med så god miljöskildring.« Dagbladet Sundsvall»En spännande och atmosfärrik kriminalroman. Mattsson har en förmåga att hålla läsaren på sträckbänken.« Sydsvenskan»En jämförelse med Stieg Larsson och dennes Milleniumtrilogi är oundviklig båda har visat sig fullfjädrade redan från allra första sidan samma genomslagskraft och samma vibrerande spännning. « »Ondskans pris är en så bra historisk deckare att det skulle förvåna om den inte får Svenska Deckarakademins debutantpris.« »Inte sedan K Arne Bloms sjudelade Loman-serie om mord i Lund under andra världskriget, har jag läst en så välskriven för att inte säga välkomponerad och genomresearchad deckare som Set Mattssons debutroman Ondskans pris. Jag är full av beundran inför detta exempel på så kallad Malmökrim .« »Ondskans pris är en debut som lovar mera. Set Mattsson har en förmåga att fånga tid och rum; att placera läsaren just där han vill i Malmö i mitten av 40-talet.« »En intressant och mångbottnad tidsskildring Ett stort plus är det något överraskande slutet (så gör man väl inte i Sverige?), men som ändå känns fullt troligt och förståeligt i den tidens anda. Den här boken gör mig nyfiken på förlaget Historiska Medias utgivning och framför allt Set Mattssons kommande böcker.« »En välskriven och mycket spännande bok med historiska preferenser, som man ogärna lägger ifrån sig innan den är slut Jag ser fram emot fortsättningen.« »En debut det slår gnistor om! Boken är välskriven och lättläst, man bara slukar den. Och den ger en levande bild av Malmö på 40-talet.« »En spännande deckare i historisk miljö som påminner oss om att den tunna linjen mellan ont och gott kan brista, om den utsätts för tillräckligt stora påfrestningar.« Bloggen Och dagarna går …Radio RFSL MalmöFolkbladetLitteraturMagazinetÖstranSpännande kriminalroman som bygger på verkliga händelser i 1940-talets Malmö! Våren 1945 ligger Europa i ruiner. Till Malmö anländer tiotusentals flyktingar som på olika sätt har drabbats av ondskan i de nazistiska förintelselägren. Den svenska folkhemsidyllen öppnar famnen för dem, men även här lurar ondskan. Ett mord på en polsk flykting utlöser ett händelseförlopp som sprider sig likt ringar på vattnet och får oanade konsekvenser. Debuterande författaren Set Mattsson har skrivit en kriminalroman utöver det vanliga. Med Ondskans pris levererar han en suggestiv historia som bygger på verkliga händelser i 40-talets Malmö. Huvudintrigen kompletteras med parallellhandlingar som bidrar till att fördjupa bilden av ett Malmö som redan i mitten av 1940-talet var en stad med stora sociala skillnader och stor invandring. Ondskans pris präglas av trovärdiga och fascinerande kunskaper om svensk historia, starka personporträtt och fantastiska miljöskildringar. Boken är första delen i en serie av tre böcker. Fler pressröster:KvällspostenKristianstadsbladetBlekinge Läns Tidning

Utgivande förlag: Historiska Media