Onda tankar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Karlsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Onda tankar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Onda tankar är skriven av Anders Karlsson och gavs ut 2015-11-16.

Onda tankar som bok, ljudbok eller e-bok.
Onda tankar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Onda tankar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Onda tankar. Boken är skriven av författaren Anders Karlsson. AK-Transportinfo är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Onda tankar var 2015-11-16.

Originalspråket som Anders Karlsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Onda tankar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 246 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 294 g. Onda tankar ISBN är 9789163769528. Onda tankar är en fristående bok .


Läs Onda tankar som bok

För dig som vill köpa och läsa Onda tankar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Onda tankar som ljudbok

Vill du lyssna på Onda tankar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Onda tankar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Onda tankar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Onda tankar som pocket

Onda tankar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Onda tankar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Onda tankar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Onda tankar
 • Författare: Anders Karlsson
 • Genre: Deckare
 • Förlag: AK-Transportinfo
 • Utgivningsdatum: 2015-11-16
 • Pris: 179
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 246
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 15 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789163769528

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Onda tankar?

Onda tankar är skriven av författaren Anders Karlsson

När gavs Onda tankar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-11-16.

Var kan jag köpa Onda tankar?

Vi rekommenderar att du köper Onda tankar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Rickard och hans fru Jessica väcks brutalt efter att de somnat framför TV:n i vardagsrummet av att rutor krossat och av att granater kastas in i barnens sovrum. Rickard konstaterar genast att detta är en hämnd av den kriminella liga som åkte fast förra sommaren tack vare spaningsarbete som Rickard och hans team gjorde. Samtidigt utsätts en journalist för allvarliga hot när hon intervjuar en företagare som bedriver en skum transportverksamhet med lastbilar och bussar. Samtidigt luras en blåögd hundägare att lämna sina sju valpar för avlivning till en veterinär som är gift med den skumma åkeriägaren. Det hundägaren inte vet är att valparna är fullt friska och att veterinären har för avsikt att sälja valparna och stoppa pengarna i egen ficka. Veterinären inleder sedan en otrohetsaffär med en av valpköparna och hon bilr djupt oroad när hennes svartsjuke och hårdföre man anar misstankar om hennes förehavanden. Ytterligare några av Rickards vänner utsätts för angrepp. Rickard och hans team möter på starkt motstånd när de försöker stoppa angreppen, något som skapar påfrestningar för äktenskap och familjeliv.

Utgivande förlag: AK-Transportinfo