Omsorg om dig själv – och andra

Omsorg om dig själv – och andra – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Julie Kuelbeck

Jämför och hitta det billigaste priset på Omsorg om dig själv – och andra innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Omsorg om dig själv – och andra är skriven av Julie Kuelbeck och gavs ut 1999-08-01.

Omsorg om dig själv - och andra som bok, ljudbok eller e-bok.
Omsorg om dig själv – och andra

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 49

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Omsorg om dig själv – och andra

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Omsorg om dig själv – och andra. Boken är skriven av författaren Julie Kuelbeck. Bornelings Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Omsorg om dig själv – och andra var 1999-08-01.

Originalspråket som Julie Kuelbeck skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litteraturvetenskap vilket ger den Hcee.018 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Omsorg om dig själv – och andra i traditionell inbundet format eller pocket så består den av antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 151 x 100 x 5 mm och den väger så mycket som 60 g. Omsorg om dig själv – och andra ISBN är 9789186112714. Omsorg om dig själv – och andra är en del av serien: Livsgnistor.


Läs Omsorg om dig själv – och andra som bok

För dig som vill köpa och läsa Omsorg om dig själv – och andra som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 49 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Omsorg om dig själv – och andra som ljudbok

Vill du lyssna på Omsorg om dig själv – och andra som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Omsorg om dig själv – och andra som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Omsorg om dig själv – och andra som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Omsorg om dig själv – och andra som pocket

Omsorg om dig själv – och andra finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Omsorg om dig själv – och andra med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Omsorg om dig själv – och andra med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Omsorg om dig själv – och andra
 • Författare: Julie Kuelbeck
 • Genre: Litteraturvetenskap
 • Förlag: Bornelings Förlag
 • Utgivningsdatum: 1999-08-01
 • Pris: 49
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor:
 • Fysiska dimensioner: 151 x 100 x 5 mm
 • SAB: Hcee.018
 • ISBN: 9789186112714

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Omsorg om dig själv – och andra?

Omsorg om dig själv – och andra är skriven av författaren Julie Kuelbeck

När gavs Omsorg om dig själv – och andra ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1999-08-01.

Var kan jag köpa Omsorg om dig själv – och andra?

Vi rekommenderar att du köper Omsorg om dig själv – och andra hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Oavsett om du tar hand om andra professionellt, som frivillig, släkting eller vän, kan det vara be-rikande och livsbejakande. Det kan också vara uttröttande och slitsamt, speciellt om du glömmer bort att ta hand om dig själv. Omsorg om dig själv – och andra! visar hur du kan ta hand om dig själv samtidigt som du ger andra din omsorg. Den inbjuder dig att fördjupa och berika din omsorg – den öppnar ditt hjärta för andra och din själ för kunskaper om kärlek och förtroende.

Utgivande förlag: Bornelings Förlag