Omplacering : – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tommy Iseskog

Jämför och hitta det billigaste priset på Omplacering : innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Omplacering : är skriven av Tommy Iseskog och gavs ut 2005-10-01.

Omplacering : som bok, ljudbok eller e-bok.
Omplacering :

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 387

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Omplacering :

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Omplacering :. Boken är skriven av författaren Tommy Iseskog. Norstedts Juridik AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Omplacering : var 2005-10-01.

Originalspråket som Tommy Iseskog skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Juridik vilket ger den Ohab-c som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Omplacering : i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 208 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 155 x 15 mm och den väger så mycket som 440 g. Omplacering : ISBN är 9789139107712. Omplacering : är en fristående bok .


Läs Omplacering : som bok

För dig som vill köpa och läsa Omplacering : som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 387 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Omplacering : som ljudbok

Vill du lyssna på Omplacering : som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Omplacering : som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Omplacering : som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Omplacering : som pocket

Omplacering : finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Omplacering : med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Omplacering : med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Omplacering :
 • Författare: Tommy Iseskog
 • Genre: Juridik
 • Förlag: Norstedts Juridik AB
 • Utgivningsdatum: 2005-10-01
 • Pris: 387
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 208
 • Fysiska dimensioner: 215 x 155 x 15 mm
 • SAB: Ohab-c
 • ISBN: 9789139107712

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Omplacering 😕

Omplacering : är skriven av författaren Tommy Iseskog

När gavs Omplacering : ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2005-10-01.

Var kan jag köpa Omplacering 😕

Vi rekommenderar att du köper Omplacering : hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Omplacering används som uttryck för olika förändringar av och inom ramen för en anställning. Arbetsgivaren har – som ett utflöde av sin rätt att leda och fördela arbetet – en viss möjlighet att omplacera arbetstagaren. I vissa andra fall har arbetsgivaren en skyldighet att erbjuda arbetstagaren omplacering om det är möjligt. I boken Omplacering, som nu finns i en helt omarbetad upplaga, redogör Tommy Iseskog för de juridiska spelregler som gäller beträffande olika situationer och olika anledningar till omplacering.Ur innehållet:1. Begreppet omplacering.2. Omplacering vid arbetsbrist.3. Omplacering under turordningsfasen.4. Omplacering efter turordning.5. Omplacering inför uppsägning av personliga skäl.6. Omplacering inom ramen för anställningen.7. Andra regler som påverkar eller inskränker arbetsgivarens omplaceringsrätt.

Utgivande förlag: Norstedts Juridik AB