Omgiven av snåla jävlar

Omgiven av snåla jävlar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Dag Öhrlund

Jämför och hitta det billigaste priset på Omgiven av snåla jävlar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Omgiven av snåla jävlar är skriven av Dag Öhrlund och gavs ut .

Omgiven av snåla jävlar som bok, ljudbok eller e-bok.
Omgiven av snåla jävlar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Omgiven av snåla jävlar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Omgiven av snåla jävlar. Boken är skriven av författaren Dag Öhrlund. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Omgiven av snåla jävlar var .

Originalspråket som Dag Öhrlund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Sport, fritid & hobby” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Omgiven av snåla jävlar är det: 9789180187084.


Läs Omgiven av snåla jävlar som bok

För dig som vill köpa och läsa Omgiven av snåla jävlar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Omgiven av snåla jävlar som ljudbok

Vill du lyssna på Omgiven av snåla jävlar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Omgiven av snåla jävlar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Omgiven av snåla jävlar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Omgiven av snåla jävlar som pocket

Omgiven av snåla jävlar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Omgiven av snåla jävlar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Omgiven av snåla jävlar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Omgiven av snåla jävlar
  • Författare: Dag Öhrlund
  • Genre: Sport, fritid & hobby
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 149
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180187084

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Omgiven av snåla jävlar?

Omgiven av snåla jävlar är skriven av författaren Dag Öhrlund

När gavs Omgiven av snåla jävlar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Omgiven av snåla jävlar?

Vi rekommenderar att du köper Omgiven av snåla jävlar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det är bara att inse – du är omgiven av snåla jävlar! På jobbet. I vänkretsen. Kanske till och med i familjen. De flesta av dem har ingen skam i kroppen och har det långt ifrån dåligt ställt. Det är Ove som lånar pengar men aldrig betalar tillbaka, Bettan som dricker ur Ericas vinglas när hon är på toaletten. Jeppe som alltid smiter när notan ska delas. Adrian som dyker upp dagen efter festen för att sno alla pantburkar. Det är Lotta som vill ha milpengar när du i panik ber att få låna hennes bil för att köra ditt barn till sjukhus. Jonas som snor toapapper på jobbet. Din mamma som vill ha pengar för en flaska ketchup och din bror som säger att du ska ta med egen mat till hans bröllop. Känner du igen dem? Klart du gör! Du har stött på dem och du kommer att träffa dem igen. De sanna berättelserna i den här boken kan kanske hjälpa dig att hämnas på de snåla jävlarna. Möjligen genom att ge dem boken i present. De blir säkert överlyckliga för att få den gratis! DAG ÖHRLUND var under 45 år journalist och fotograf med världen som arbetsfält och alltid lika nyfiken på människor. Som författare har han skrivit och deltagit i mer än 70 böcker. Han är mest känd som mannen bakom bokserien om psykopaten Christopher Silfverbielke, samt serien om den älskade kommissarien Ewert Truut. Humor ligger honom varmt om hjärtat. Snålhet gör det inte.

Utgivande förlag: Lind & Co