Om tvånget till frihet : trettio år senare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av K-A Westerberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Om tvånget till frihet : trettio år senare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om tvånget till frihet : trettio år senare är skriven av K-A Westerberg och gavs ut 2006-11-01.

Om tvånget till frihet : trettio år senare som bok, ljudbok eller e-bok.
Om tvånget till frihet : trettio år senare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 111

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Om tvånget till frihet : trettio år senare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om tvånget till frihet : trettio år senare. Boken är skriven av författaren K-A Westerberg. Ègalité är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om tvånget till frihet : trettio år senare var 2006-11-01.

Originalspråket som K-A Westerberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Socialvård & social service vilket ger den Ohib-c,Vlnb-c:bf Hasselakollektivet som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Om tvånget till frihet : trettio år senare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 87 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 206 x 146 x 6 mm och den väger så mycket som 160 g. Om tvånget till frihet : trettio år senare ISBN är 9789197523189. Om tvånget till frihet : trettio år senare är en fristående bok .


Läs Om tvånget till frihet : trettio år senare som bok

För dig som vill köpa och läsa Om tvånget till frihet : trettio år senare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 111 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om tvånget till frihet : trettio år senare som ljudbok

Vill du lyssna på Om tvånget till frihet : trettio år senare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Om tvånget till frihet : trettio år senare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om tvånget till frihet : trettio år senare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om tvånget till frihet : trettio år senare som pocket

Om tvånget till frihet : trettio år senare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om tvånget till frihet : trettio år senare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om tvånget till frihet : trettio år senare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Om tvånget till frihet : trettio år senare
 • Författare: K-A Westerberg
 • Genre: Socialvård & social service
 • Förlag: Ègalité
 • Utgivningsdatum: 2006-11-01
 • Pris: 111
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 87
 • Fysiska dimensioner: 206 x 146 x 6 mm
 • SAB: Ohib-c,Vlnb-c:bf Hasselakollektivet
 • ISBN: 9789197523189

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om tvånget till frihet : trettio år senare?

Om tvånget till frihet : trettio år senare är skriven av författaren K-A Westerberg

När gavs Om tvånget till frihet : trettio år senare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-11-01.

Var kan jag köpa Om tvånget till frihet : trettio år senare?

Vi rekommenderar att du köper Om tvånget till frihet : trettio år senare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Författren grundade i1969 Hasselakollektivet i Norra Hälsingland, och återger i denna bok – som avslutar hans trilogi om Hasselakollektivet – valda delar av sin klassiska skrift “Hassela – tvånget till frihet” som första gången gavs ut 1976. I denna nya utgåva har K-A Westerberg även fogat ett antal fräna och rättframma socialpolitiska artiklar som han publicerar under åren 2003 till 2006. I dessa artiklar anknyter han till den drogpolitiska debatt som han aktivt har deltagit i sedan mer än 30 år tillbaka.

Utgivande förlag: Ègalité