Om moralens härstamning : en stridsskrift – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Friedrich Nietzsche

Jämför och hitta det billigaste priset på Om moralens härstamning : en stridsskrift innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om moralens härstamning : en stridsskrift är skriven av Friedrich Nietzsche och gavs ut 2019-03-29.

Om moralens härstamning : en stridsskrift som bok, ljudbok eller e-bok.
Om moralens härstamning : en stridsskrift

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 164

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Om moralens härstamning : en stridsskrift

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om moralens härstamning : en stridsskrift. Boken är skriven av författaren Friedrich Nietzsche. Modernista är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om moralens härstamning : en stridsskrift var 2019-03-29.

Originalspråket som Friedrich Nietzsche skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogisk filosofi & teori vilket ger den Dg som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Om moralens härstamning : en stridsskrift i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 169 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 142 x 16 mm och den väger så mycket som 305 g. Om moralens härstamning : en stridsskrift ISBN är 9789174992038. Om moralens härstamning : en stridsskrift är en fristående bok .


Läs Om moralens härstamning : en stridsskrift som bok

För dig som vill köpa och läsa Om moralens härstamning : en stridsskrift som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 164 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om moralens härstamning : en stridsskrift som ljudbok

Vill du lyssna på Om moralens härstamning : en stridsskrift som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Om moralens härstamning : en stridsskrift som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om moralens härstamning : en stridsskrift som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om moralens härstamning : en stridsskrift som pocket

Om moralens härstamning : en stridsskrift finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om moralens härstamning : en stridsskrift med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om moralens härstamning : en stridsskrift med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Om moralens härstamning : en stridsskrift
 • Författare: Friedrich Nietzsche
 • Genre: Pedagogisk filosofi & teori
 • Förlag: Modernista
 • Utgivningsdatum: 2019-03-29
 • Pris: 164
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 169
 • Fysiska dimensioner: 217 x 142 x 16 mm
 • SAB: Dg
 • ISBN: 9789174992038

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om moralens härstamning : en stridsskrift?

Om moralens härstamning : en stridsskrift är skriven av författaren Friedrich Nietzsche

När gavs Om moralens härstamning : en stridsskrift ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-03-29.

Var kan jag köpa Om moralens härstamning : en stridsskrift?

Vi rekommenderar att du köper Om moralens härstamning : en stridsskrift hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En av det moderna tänkandets mest inflytelserika filosofer»Har någon lust att för ett ögonblick skåda in i och ner i den hemlighetsfulla verkstad, där idealen här på jorden fabriceras? Har någon mod att göra det?« Sommaren 1887 – ett och ett halvt år före det slaganfall från vilket han aldrig återhämtade sig upplevde Friedrich Nietzsche en explosivt produktiv fas under vilken han till exempel, på bara 20 dagar, skrev Stilen i boken präglas av Nietzsches dåliga hälsa, men i form av en ursinnig vägran att beklaga sig, vilket förklarar den provokativa övermänniskopoesi som lyser från sidorna. Själva ämnet för boken är inte mindre provokativt: Nietzsche går filologiskt-historiskt tillväga när han resonerar kring »de moraliska fördomar« som den moderna människan både smickrar sig själv och plågar sig med, och med skoningslös ironi dekonstrueras termerna »god« och »ond«, för att framvisa rovdjuret människan i all sin hemska och vackra nakenhet. FRIEDRICH NIETZSCHE [1844-1900], född i Rücken vid Lützen, dåvarande Preussen, är en av de mest betydelsefulla filosoferna för vår tid, inspiratör till en lång rad tänkare inom såväl exempelvis psykoanalys som filosofi. Existentialismen, poststrukturalismen och postmodernismen är inriktningar inom filosofin med starka kopplingar till Nietzsche. Som en av den moderna tyska litteraturens stora prosaister har Nietzsches inflytande varit mycket stort på litteraturen och konsten. »Den nivå av självinsikt som Friedrich Nietzsche uppnådde har ingen annan människa uppnått och ingen annan lär göra det heller.« Sigmund Freud Om moralens härstamning [Zur Genealogie der Moral: Eine Streitschrift, 1887] hör till den tyska filosofins stora klassiker. Här översatt till svenska av Jan Sjögren.Om moralens härstamning. En mästerlig essä vars inflytande på senare tiders filosofi skulle komma att bli mycket stort: här märks frön till verk av Michel Foucault, såväl som tydliga kopplingar till Jacques Derrida och Gilles Deleuze.

Utgivande förlag: Modernista