Om livets korthet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Seneca

Jämför och hitta det billigaste priset på Om livets korthet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om livets korthet är skriven av Seneca och gavs ut 194.

Om livets korthet som bok, ljudbok eller e-bok.
Om livets korthet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 201

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Om livets korthet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om livets korthet. Boken är skriven av författaren Seneca. 2013-01-04 är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om livets korthet var 194.

Originalspråket som Seneca skrev och gav ut boken på var Häftad (Danskt band). Dess genre är vilket ger den 241 g som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är //image.bokus.com/images/9789171733900_200x_om-livets-korthet_haftad.

Om du vill läsa Om livets korthet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av Svenska antal sidor. Dess fysiska dimensioner är Bokförlaget Daidalos och den väger så mycket som 185 x 120 x 20 mm. Om livets korthet ISBN är 182,Daa. Om livets korthet är 9789171733900.


Läs Om livets korthet som bok

För dig som vill köpa och läsa Om livets korthet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 201 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om livets korthet som ljudbok

Vill du lyssna på Om livets korthet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Om livets korthet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om livets korthet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om livets korthet som pocket

Om livets korthet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om livets korthet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om livets korthet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Om livets korthet
 • Författare: Seneca
 • Genre:
 • Förlag: 2013-01-04
 • Utgivningsdatum: 194
 • Pris: 201
 • Format: //image.bokus.com/images/9789171733900_200x_om-livets-korthet_haftad
 • Språk: Häftad (Danskt band)
 • Antal sidor: Svenska
 • Fysiska dimensioner: Bokförlaget Daidalos
 • SAB: 241 g
 • ISBN: 182,Daa

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om livets korthet?

Om livets korthet är skriven av författaren Seneca

När gavs Om livets korthet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 194.

Var kan jag köpa Om livets korthet?

Vi rekommenderar att du köper Om livets korthet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den romerske filosofen och hovmannen Seneca (som dog år 65) var framför allt intresserad av moraliska frågeställningar och utgick ofta från vardagslivets situationer. Han ville ge konkreta och praktiska levnadsråd. Abstrakt och teoretisk spekulation intresserade honom inte i någon högre grad. Filosofer av facket har inte alltid varit så imponerade av honom, men han varit en viktig följeslagare för många andra slags läsare genom århundradena, Michael de Montaigne till exempel, essäformens skapare.Seneca har alltid varit omstridd. Hans samtida kritiserade honom för hyckleri, han var ju en mångmiljonär som framhöll fattigdomens värde och energiskt, för att inte säga lite lätt desperat, försökte övertyga sina läsare om att det gick att vara själsligt obunden trots ett överskott på (till exempel) runda nordafrikanska bord, ett statusobjekt Seneca lär ha haft flera hundra exemplar av. Också hans sätt att skriva fick kritik: ?sand utan kalk? enligt kejsar Caligula, alltså murbruk som inte riktigt håller ihop.Men Senecas motsägelser, impulsiva stil och drastiska exempel gör honom samtidigt till en ovanligt levande klassiker och något av en samtida. Vi lever ju också i en värld full av moraliska konflikter och lukrativa frälsningsläror. Man skulle kunna kalla Seneca en Montaigne före Montaigne – eller för en tidig kognitiv terapeut, som med skarp blick för vår ständiga förmåga till undanflykter kastar ljus över reella moraliska och psykologiska dilemman.\\\”Om livets korthet\\\”” rymmer fyra av Senecas centrala texter. För översättning och inledning svarar Magnus Wistrand

Utgivande förlag: 2013-01-04