Om kristet motstånd – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Patrik Hagman

Jämför och hitta det billigaste priset på Om kristet motstånd innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om kristet motstånd är skriven av Patrik Hagman och gavs ut 2011-04-12.

Om kristet motstånd som bok, ljudbok eller e-bok.
Om kristet motstånd

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 179

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Om kristet motstånd

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om kristet motstånd. Boken är skriven av författaren Patrik Hagman. Artos &amp är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om kristet motstånd var 2011-04-12.

Originalspråket som Patrik Hagman skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religion & politik vilket ger den Cm.08,201 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Om kristet motstånd i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 116 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 140 x 5 mm och den väger så mycket som 180 g. Om kristet motstånd ISBN är 9789175805283. Om kristet motstånd är en fristående bok .


Läs Om kristet motstånd som bok

För dig som vill köpa och läsa Om kristet motstånd som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 179 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om kristet motstånd som ljudbok

Vill du lyssna på Om kristet motstånd som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Om kristet motstånd som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om kristet motstånd som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om kristet motstånd som pocket

Om kristet motstånd finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om kristet motstånd med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om kristet motstånd med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Om kristet motstånd
 • Författare: Patrik Hagman
 • Genre: Religion & politik
 • Förlag: Artos &amp
 • Utgivningsdatum: 2011-04-12
 • Pris: 179
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 116
 • Fysiska dimensioner: 210 x 140 x 5 mm
 • SAB: Cm.08,201
 • ISBN: 9789175805283

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om kristet motstånd?

Om kristet motstånd är skriven av författaren Patrik Hagman

När gavs Om kristet motstånd ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-04-12.

Var kan jag köpa Om kristet motstånd?

Vi rekommenderar att du köper Om kristet motstånd hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Kristen tro får naturligtvis alltid betydelse för hur man lever. Men när den får politiska konsekvenser har röster hörts om risken att man glömmer bort kärnan i det kristna budskapet. Men är det inte så att kristendomen är som mest sann mot sitt innersta väsen när den blir något mera än omsorg om individens frälsning och vänder sig utåt till hela Guds skapelse? Det finns ett genuint kristet sätt att göra motstånd som skiljer sig till motiv och metod från sekulära alternativ. I den här boken utgår Patrik Hagman från de tidiga kristnas motstånd mot det romerska imperiet för att teckna bilden av ett kristet motstånd i vår tid, i mötet med miljökriser och globala rättvisefrågor. Genom att ge konkreta exempel på hur ett kristet lärjungaskap kan se ut idag visar han på den moraliska sprängkraft som kristendomen besitter även i vår tid.Patrik Hagman är teolog och verksam vid Åbo Akademi. Han är specialiserad på politisk teologi och på den tidiga kristna kyrkan.

Utgivande förlag: Artos &amp