Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar

Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Anders Frankson

Jämför och hitta det billigaste priset på Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar är skriven av Anders Frankson och gavs ut .

Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar som bok, ljudbok eller e-bok.
Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 214

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar. Boken är skriven av författaren Anders Frankson. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar var .

Originalspråket som Anders Frankson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Samhälle & politik” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar är det: 9789180185042.


Läs Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar som bok

För dig som vill köpa och läsa Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 214 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar som ljudbok

Vill du lyssna på Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar som pocket

Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar
  • Författare: Anders Frankson
  • Genre: Samhälle & politik
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 214
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180185042

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar?

Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar är skriven av författaren Anders Frankson

När gavs Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar?

Vi rekommenderar att du köper Om kriget kommer : hot, beredskap och försvar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Rysslands brutala anfallskrig mot Ukraina har skakat om Sveriges säkerhetspolitiska läge i grunden. Hoten är tydligare. Landet har lämnat den traditionella alliansfria linjen och ansökt om medlemskap i Nato. Vilka scenarion är mest troliga när det gäller krig i Norden? Hur god är vår civila, psykologiska och militära beredskap? Vilken uppgift ska Hemvärnet ha? Och vilka skyldigheter och förmåner innebär egentligen ett medlemskap i Nato? Dessa frågor, och många andra, diskuteras i den högaktuella boken <i>Om kriget kommer</i>. ANDERS FRANKSON är verksam som militärhistorisk författare och redaktör på Pennan & Svärdet, som utges av Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek. På Lind & Co har han tidigare givit ut flera uppskattade titlar. Här har han samlat en rad experter: MAGNUS CHRISTIANSSON, LARS ERICSON WOLKE, JAN FORSBERG, TOMMY JEPPSSON och BJÖRN KÖRLOF.

Utgivande förlag: Lind & Co