Om jag försvann – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Meg Rosoff

Jämför och hitta det billigaste priset på Om jag försvann innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om jag försvann är skriven av Meg Rosoff och gavs ut 2017-02-01.

Om jag försvann som bok, ljudbok eller e-bok.
Om jag försvann

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 126

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Om jag försvann

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om jag försvann. Boken är skriven av författaren Meg Rosoff. Gilla Böcker är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om jag försvann var 2017-02-01.

Originalspråket som Meg Rosoff skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den uHce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Om jag försvann i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 248 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 191 x 128 x 20 mm och den väger så mycket som 335 g. Om jag försvann ISBN är . Om jag försvann är en fristående bok .


Läs Om jag försvann som bok

För dig som vill köpa och läsa Om jag försvann som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 126 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om jag försvann som ljudbok

Vill du lyssna på Om jag försvann som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Om jag försvann som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om jag försvann som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om jag försvann som pocket

Om jag försvann finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om jag försvann med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om jag försvann med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Om jag försvann
 • Författare: Meg Rosoff
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Gilla Böcker
 • Utgivningsdatum: 2017-02-01
 • Pris: 126
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 248
 • Fysiska dimensioner: 191 x 128 x 20 mm
 • SAB: uHce
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om jag försvann?

Om jag försvann är skriven av författaren Meg Rosoff

När gavs Om jag försvann ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-02-01.

Var kan jag köpa Om jag försvann?

Vi rekommenderar att du köper Om jag försvann hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det här är en spännande bok med mycket humor och kärlek mitt i tragedin. Den första Mila var en hund. Den andra Mila, som är 12 år, vet inte riktigt varför hon blivit döpt efter en hund. Men hon vet många andra saker. Hon ser ledtrådar och spår, och har en nästan övernaturlig slutledningsförmåga. Tillsammans med sin pappa reser hon till USA, för att hjälpa till att leta efter pappans bästa vän, som är spårlöst försvunnen. Och Mila lägger märke till saker. För nog är det något märkligt med en man som försvinner utan att ta med sig sin hund. “Rosoffs roman förmedlar en berättelse som etsar sig in. Den är ovanlig, lysande stilistisk och helt igenom egen. Men någon renodlad bok för unga är inte Om jag försvann, snarare en människobok för var och en som hunnit genomleva ett stort antal solvarv.” “… som med alla Rosoffs böcker är det så mycket mer som sker under ytan än de faktiska händelserna. När jag läser den här boken så blir det så fruktansvärt uppenbart att ALMA-juryn gjorde ett magiskt val att ge Rosoff priset. Hennes författarskap är fortsatt extremt intressant och svindlande.”Martin Bensch, Hallå HelsingborgPia Huss, Dagens NyheterMeg Rosoff tilldelades Astrid Lindgren Memorial Award 2016 och är en av våra allra främsta författare för unga.Kulturnytt i P4

Utgivande förlag: Gilla Böcker