Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingegerd Bergström

Jämför och hitta det billigaste priset på Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt är skriven av Ingegerd Bergström och gavs ut 2015-04-07.

Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt som bok, ljudbok eller e-bok.
Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 119

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt. Boken är skriven av författaren Ingegerd Bergström. Förlagshuset Siljans Måsar KB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt var 2015-04-07.

Originalspråket som Ingegerd Bergström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Alternativ medicin Biografier Sjukdom Våld i hemmet vilket ger den Lz Bergström, Ingegerd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 304 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 222 x 145 x 30 mm och den väger så mycket som 446 g. Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt ISBN är 9789188097026. Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt är en fristående bok .


Läs Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt som bok

För dig som vill köpa och läsa Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 119 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt som ljudbok

Vill du lyssna på Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt som pocket

Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt
 • Författare: Ingegerd Bergström
 • Genre: Alternativ medicin Biografier Sjukdom Våld i hemmet
 • Förlag: Förlagshuset Siljans Måsar KB
 • Utgivningsdatum: 2015-04-07
 • Pris: 119
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 304
 • Fysiska dimensioner: 222 x 145 x 30 mm
 • SAB: Lz Bergström, Ingegerd
 • ISBN: 9789188097026

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt?

Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt är skriven av författaren Ingegerd Bergström

När gavs Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-04-07.

Var kan jag köpa Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt?

Vi rekommenderar att du köper Om jag bara hade vetat hade jag inte insjuknat : det omöjliga är möjligt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vill du bli långsamt mördad i hemmet lugna vrå? Läs om Ingegerds livsresa; hon drabbades av hjärntumör efter åratal av svår psykisk och fysisk misshandel av sin socialt framstående make. Nu har hon hittat kraften att läka sig själv, och detta delar hon med sig av i boken. Ingegerd Bergström drabbades av en hjärntumör efter åratal av svår psykisk och fysisk misshandel av sin socialt framstående make. Som många kvinnor i hennes situation valde hon att stanna kvar i ett alltmer svåruthärdligt äktenskap i avvaktan på att dottern skulle växa upp och lämna hemmet och hon själv därmed inte längre riskerade att mista vårdnaden om sitt barn. Räddningen för henne blir spiritismen; genom de budskap, den styrka samt all den hjälp hon för att bryta upp, av sina framlidna nära och kära. Ingegerd betonar starkt sambandet mellan kropp och själ i skildringen av sin sjukdom. Inte minst måste den medicinska vetenskapen börja betrakta patienten ur ett helhetsperspektiv, menar hon. Att enbart se till kroppen är en syn som hör 1800-talet till. Dagens moderna forskning med helhetssynen på människan som utgångspunkt får en utförlig översikt i boken. En personlig, gripande och stundom upprörande skildring mynnar ut i en slutsats som riktar sig till alla misshandlade kvinnor: “Det skulle till en svår sjukdom för att jag skulle förstå att jag gjort våld på min egen själ. Det kan man inte göra ostraffat. Du måste göra något för att rädda dig själv.” Ingegerd kom till min mottagning med diagnosen meningiom. Mitt råd till henne var att hon behövde komma i psykisk balans genom att reda ut sitt äktenskapliga förhållande. Det bästa för en patients tillfrisknande är att öppna sig för att få hjälp att hitta sig själv. Informationen i den här boken är den bästa tillgängliga för närvarande. Aime Lobja, leg. läkare och homeopatDu kan bli långsamt mördas i hemmets lugna vrå.Lars H Eriksson, fil.kand.Undanryckta känslor avspeglas i hjärnan – hjärnan tar mest stryk vid misshandel.

Utgivande förlag: Förlagshuset Siljans Måsar KB