Om en kristen människas frihet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Luther

Jämför och hitta det billigaste priset på Om en kristen människas frihet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om en kristen människas frihet är skriven av Martin Luther och gavs ut 2011-09-16.

Om en kristen människas frihet som bok, ljudbok eller e-bok.
Om en kristen människas frihet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 95

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Om en kristen människas frihet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om en kristen människas frihet. Boken är skriven av författaren Martin Luther. Verbum Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om en kristen människas frihet var 2011-09-16.

Originalspråket som Martin Luther skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kristendom vilket ger den Cdc,200 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Om en kristen människas frihet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 145 x 3 mm och den väger så mycket som 100 g. Om en kristen människas frihet ISBN är 9789152633823. Om en kristen människas frihet är en fristående bok .


Läs Om en kristen människas frihet som bok

För dig som vill köpa och läsa Om en kristen människas frihet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 95 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om en kristen människas frihet som ljudbok

Vill du lyssna på Om en kristen människas frihet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Om en kristen människas frihet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om en kristen människas frihet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om en kristen människas frihet som pocket

Om en kristen människas frihet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om en kristen människas frihet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om en kristen människas frihet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Om en kristen människas frihet
 • Författare: Martin Luther
 • Genre: Kristendom
 • Förlag: Verbum Förlag
 • Utgivningsdatum: 2011-09-16
 • Pris: 95
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 215 x 145 x 3 mm
 • SAB: Cdc,200
 • ISBN: 9789152633823

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om en kristen människas frihet?

Om en kristen människas frihet är skriven av författaren Martin Luther

När gavs Om en kristen människas frihet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-09-16.

Var kan jag köpa Om en kristen människas frihet?

Vi rekommenderar att du köper Om en kristen människas frihet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Om en kristen människas frihet är en av reformationens huvudskrifter. De tankar Martin Luther här utvecklar leder in till själva centrum av hans teologi: Endast tron på Kristus gör en människa rättfärdig. Det är på denna grund Martin Luther bygger sin frihetslära. Boken tillkom när Luther levde under hot om bannlysning och det han skrev skickade han till påven. Innehållet utstrålar den tidlösa, trygga glädje som tron på Guds ord och löften ger.

Utgivande förlag: Verbum Förlag