Om elden tar oss

Om elden tar oss – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Cecilia Ekhem

Jämför och hitta det billigaste priset på Om elden tar oss innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om elden tar oss är skriven av Cecilia Ekhem och gavs ut .

Om elden tar oss som bok, ljudbok eller e-bok.
Om elden tar oss

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Om elden tar oss

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om elden tar oss. Boken är skriven av författaren Cecilia Ekhem. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om elden tar oss var .

Originalspråket som Cecilia Ekhem skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Om elden tar oss är det: 9789180186230.


Läs Om elden tar oss som bok

För dig som vill köpa och läsa Om elden tar oss som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om elden tar oss som ljudbok

Vill du lyssna på Om elden tar oss som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Om elden tar oss som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om elden tar oss som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om elden tar oss som pocket

Om elden tar oss finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om elden tar oss med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om elden tar oss med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Om elden tar oss
  • Författare: Cecilia Ekhem
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 149
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186230

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om elden tar oss?

Om elden tar oss är skriven av författaren Cecilia Ekhem

När gavs Om elden tar oss ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Om elden tar oss?

Vi rekommenderar att du köper Om elden tar oss hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sofias tillvaro i Sundsvall år 1888 är hård. Hon kämpar med att hjälpa till att försörja familjen, men risken finns att Sofia måste ta tjänst på en gård långt hemifrån, trots att hon bara är tolv år. Just den här varma och blåsiga junidagen vill hon skingra alla oroliga tankar och ser fram emot att klara av sina sysslor för att sedan kunna smyga iväg till sin bästa vän, Joel – han som är både föräldralös och utan ben. Men plötsligt ringer en klocka i staden – det brinner! Vinden får elden att sprida sig i rasande fart, och Sofia inser att Joel aldrig kommer att kunna ta sig undan den på egen hand. Nu måste hon rädda sin vän och överleva den värsta branden i Sveriges historia. <i>Om elden tar oss</i> är en berättelse om vänskap, mod och spirande hopp.   CECILIA EKHEM bor i Sundsvall och har tidigare skrivit flera romaner för vuxna. <i>Om elden tar oss </i>är hennes första barnbok på Lind & Co.

Utgivande förlag: Lind & Co