OLAF testblanketter (25 st.) – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kerstin Nauclér

Jämför och hitta det billigaste priset på OLAF testblanketter (25 st.) innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. OLAF testblanketter (25 st.) är skriven av Kerstin Nauclér och gavs ut 2010-11-26.

OLAF testblanketter (25 st.) som bok, ljudbok eller e-bok.
OLAF testblanketter (25 st.)

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 153

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om OLAF testblanketter (25 st.)

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring OLAF testblanketter (25 st.). Boken är skriven av författaren Kerstin Nauclér. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för OLAF testblanketter (25 st.) var 2010-11-26.

Originalspråket som Kerstin Nauclér skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Pedagogik vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Övrigt.

Om du vill läsa OLAF testblanketter (25 st.) i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 25 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . OLAF testblanketter (25 st.) ISBN är 9789144071541. OLAF testblanketter (25 st.) är en fristående bok .


Läs OLAF testblanketter (25 st.) som bok

För dig som vill köpa och läsa OLAF testblanketter (25 st.) som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 153 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på OLAF testblanketter (25 st.) som ljudbok

Vill du lyssna på OLAF testblanketter (25 st.) som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs OLAF testblanketter (25 st.) som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa OLAF testblanketter (25 st.) som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs OLAF testblanketter (25 st.) som pocket

OLAF testblanketter (25 st.) finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa OLAF testblanketter (25 st.) med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa OLAF testblanketter (25 st.) med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: OLAF testblanketter (25 st.)
 • Författare: Kerstin Nauclér
 • Genre: Pedagogik
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2010-11-26
 • Pris: 153
 • Format: Övrigt
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 25
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9789144071541

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit OLAF testblanketter (25 st.)?

OLAF testblanketter (25 st.) är skriven av författaren Kerstin Nauclér

När gavs OLAF testblanketter (25 st.) ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-11-26.

Var kan jag köpa OLAF testblanketter (25 st.)?

Vi rekommenderar att du köper OLAF testblanketter (25 st.) hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Olaf står för ordläsning, avkodning och förståelse och är ett test standardiserat för år 1-3 i skolan. Separat testblankett till Olaf som säljs i block om 25 st.Pedagogisk design

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB