Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Arrhed

Jämför och hitta det billigaste priset på Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster är skriven av Lars Arrhed och gavs ut 2016-09-16.

Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster som bok, ljudbok eller e-bok.
Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 869

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster. Boken är skriven av författaren Lars Arrhed. Wolters Kluwer är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster var 2016-09-16.

Originalspråket som Lars Arrhed skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Juridik vilket ger den Oe som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 486 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 155 x 35 mm och den väger så mycket som 642 g. Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster ISBN är 9789139113836. Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster är en fristående bok .


Läs Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster som bok

För dig som vill köpa och läsa Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 869 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster som ljudbok

Vill du lyssna på Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster som pocket

Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster
 • Författare: Lars Arrhed
 • Genre: Juridik
 • Förlag: Wolters Kluwer
 • Utgivningsdatum: 2016-09-16
 • Pris: 869
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 486
 • Fysiska dimensioner: 215 x 155 x 35 mm
 • SAB: Oe
 • ISBN: 9789139113836

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster?

Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster är skriven av författaren Lars Arrhed

När gavs Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-09-16.

Var kan jag köpa Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster?

Vi rekommenderar att du köper Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Komplexa IT-tjänster är IT-tjänster som inbegriper avancerad teknik i snabb förändring och som – för att generera mervärde i beställarens verksamhet – fordrar långvarig och tillitsfull samverkan mellan beställare och leverantör på såväl operativ som strategisk nivå, under komplicerade avtal och med beaktande av parternas olika kunskapsläge och beroendeförhållanden. Det betyder att de flesta utvecklingsprojekt och förvaltningstjänster som myndigheter upphandlar regelbundet faller in under begreppet komplexa IT-tjänster – exempelvis nyutveckling av programvara såväl som anpassning och implementering av standardprodukter, drift, support och underhåll och fullskalig outsourcing eller enstaka molntjänster. Boken är skriven utifrån vissa viktiga affärsmässiga och juridiska utgångspunkter, vilket präglar urval av och fokus på de områden som behandlas.Offentlig upphandling av komplexa IT-tjänster är skriven utifrån beställarens perspektiv men är även läsvärd för IT-leverantörer. Detta särskilt med tanke på att framgångsfaktorerna för en IT-upphandling beskrivs ligga i en balanserad samverkan mellan beställare och leverantör snarare än att lura till sig kortsiktiga fördelar.

Utgivande förlag: Wolters Kluwer