Ödesryttarna. Mörkrets sång – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katie Cook

Jämför och hitta det billigaste priset på Ödesryttarna. Mörkrets sång innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ödesryttarna. Mörkrets sång är skriven av Katie Cook och gavs ut 2021-06-02.

Ödesryttarna. Mörkrets sång som bok, ljudbok eller e-bok.
Ödesryttarna. Mörkrets sång

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ödesryttarna. Mörkrets sång

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ödesryttarna. Mörkrets sång. Boken är skriven av författaren Katie Cook. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ödesryttarna. Mörkrets sång var 2021-06-02.

Originalspråket som Katie Cook skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Tecknade serier|Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ödesryttarna. Mörkrets sång är det: 9789179756499.


Läs Ödesryttarna. Mörkrets sång som bok

För dig som vill köpa och läsa Ödesryttarna. Mörkrets sång som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ödesryttarna. Mörkrets sång som ljudbok

Vill du lyssna på Ödesryttarna. Mörkrets sång som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ödesryttarna. Mörkrets sång som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ödesryttarna. Mörkrets sång som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ödesryttarna. Mörkrets sång som pocket

Ödesryttarna. Mörkrets sång finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ödesryttarna. Mörkrets sång med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ödesryttarna. Mörkrets sång med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ödesryttarna. Mörkrets sång
  • Författare: Katie Cook
  • Genre: Tecknade serier|Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-06-02
  • Pris: 159
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179756499

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ödesryttarna. Mörkrets sång?

Ödesryttarna. Mörkrets sång är skriven av författaren Katie Cook

När gavs Ödesryttarna. Mörkrets sång ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-06-02.

Var kan jag köpa Ödesryttarna. Mörkrets sång?

Vi rekommenderar att du köper Ödesryttarna. Mörkrets sång hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

När Ödesryttarna ger sig ut för att träffa sina druidvänner inser de att allt inte är som det ska på Jorvik. När Linda får en skräckinjagande vision av kala skogar och stor förödelse förstår tjejerna att det är upp till dem att rädda Jorviks magiska natur från total ödeläggelse. Men vad är det med det mystiska trädet djupt inne i skogen, som verkar smitta allt med något som dödar och förstör? Kan det möjligen vara det som orsakat allt ont, och vem har i så fall använt mörk magi för att få trädet att förvandlas så? Ödesryttarna lovar dyrt och heligt att lösa mysteriet, men kan de lita på sina nya vänner? Någon i deras absoluta närhet visar sig ha en helt egen ond plan …

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen