Ödesgraven

Ödesgraven – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av H I Larry

Jämför och hitta det billigaste priset på Ödesgraven innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ödesgraven är skriven av H I Larry och gavs ut .

Ödesgraven som bok, ljudbok eller e-bok.
Ödesgraven

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ödesgraven

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ödesgraven. Boken är skriven av författaren H I Larry. Hegas Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ödesgraven var .

Originalspråket som H I Larry skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ödesgraven är det: 9789180089982.


Läs Ödesgraven som bok

För dig som vill köpa och läsa Ödesgraven som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ödesgraven som ljudbok

Vill du lyssna på Ödesgraven som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ödesgraven som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ödesgraven som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ödesgraven som pocket

Ödesgraven finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ödesgraven med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ödesgraven med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ödesgraven
  • Författare: H I Larry
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Hegas Förlag
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 219
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180089982

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ödesgraven?

Ödesgraven är skriven av författaren H I Larry

När gavs Ödesgraven ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Ödesgraven?

Vi rekommenderar att du köper Ödesgraven hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

En agent har försvunnit nära en grav i öknen! Zac får i uppdrag att ta reda på vad som hänt. Men öknen är förrädisk och det ryktas att graven plötsligt försvinner när man letar efter den. Dessutom är det fullt av fällor på vägen. Zac kommer behöva mer än sina coola agent-prylar för att komma levande ur det här uppdraget! Locka till läsning med coola gadgets, snabba bilar och en spännande berättelse à la James Bond och Indiana Jones. Är det den teknikintresserade läsaren som inspireras att göra egna agent-prylar, eller den som älskar actionfilm som du placerar böckerna om Zac Power i händerna på? Oavsett så kommer det bli en fartfylld lässtund! Det här är den andra fristående delen om superagenten Zac Power. Hegas lättlästa böcker väcker läslusten hos barn och unga.

Utgivande förlag: Hegas Förlag