Och solen gick ner över profeterna – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ralph Herrmanns

Jämför och hitta det billigaste priset på Och solen gick ner över profeterna innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Och solen gick ner över profeterna är skriven av Ralph Herrmanns och gavs ut 2018-12-21.

Och solen gick ner över profeterna som bok, ljudbok eller e-bok.
Och solen gick ner över profeterna

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Och solen gick ner över profeterna

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Och solen gick ner över profeterna. Boken är skriven av författaren Ralph Herrmanns. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Och solen gick ner över profeterna var 2018-12-21.

Originalspråket som Ralph Herrmanns skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Och solen gick ner över profeterna i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 334 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 23 mm och den väger så mycket som 500 g. Och solen gick ner över profeterna ISBN är 9788726044850. Och solen gick ner över profeterna är en fristående bok .


Läs Och solen gick ner över profeterna som bok

För dig som vill köpa och läsa Och solen gick ner över profeterna som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Och solen gick ner över profeterna som ljudbok

Vill du lyssna på Och solen gick ner över profeterna som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Och solen gick ner över profeterna som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Och solen gick ner över profeterna som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Och solen gick ner över profeterna som pocket

Och solen gick ner över profeterna finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Och solen gick ner över profeterna med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Och solen gick ner över profeterna med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Och solen gick ner över profeterna
 • Författare: Ralph Herrmanns
 • Genre: Deckare
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2018-12-21
 • Pris: 269
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 334
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 23 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9788726044850

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Och solen gick ner över profeterna?

Och solen gick ner över profeterna är skriven av författaren Ralph Herrmanns

När gavs Och solen gick ner över profeterna ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-21.

Var kan jag köpa Och solen gick ner över profeterna?

Vi rekommenderar att du köper Och solen gick ner över profeterna hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

FN:s nye generalsekreterare, Sveriges förre statsminister Jakob Ceder, har högt uppsatta målsättningar när han reser till Mellanöstern. Till varje pris ska det bli fred i regionen, PLO och Israel ska förhandla och Palestina och Israel ska bilda en federation. Hans arbetskapacitet, mod och outtröttlighet väcker viss skepsis i generalförsamlingen, men Ceder vägrar ge sig.Väl på plats i Jerusalem försvinner plötsligt Ceder från det välbevakade hotellet, mitt under brinnande förhandlingar!Är han kidnappad? Mördad? Undanröjd av Mossad, PLO, Sovjet eller rent av USA? Ingen vet svaret …

Utgivande förlag: Saga Egmont