Och kvar stod en stod en röd resväska – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mari Åberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Och kvar stod en stod en röd resväska innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Och kvar stod en stod en röd resväska är skriven av Mari Åberg och gavs ut 2013-07-16.

Och kvar stod en stod en röd resväska som bok, ljudbok eller e-bok.
Och kvar stod en stod en röd resväska

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 170

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Och kvar stod en stod en röd resväska

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Och kvar stod en stod en röd resväska. Boken är skriven av författaren Mari Åberg. Andra rum Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Och kvar stod en stod en röd resväska var 2013-07-16.

Originalspråket som Mari Åberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Historisk skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Och kvar stod en stod en röd resväska i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 300 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 145 x 15 mm och den väger så mycket som 399 g. Och kvar stod en stod en röd resväska ISBN är 9789163730306. Och kvar stod en stod en röd resväska är en del av serien: Och kvar stod en röd resväska (del 2).


Läs Och kvar stod en stod en röd resväska som bok

För dig som vill köpa och läsa Och kvar stod en stod en röd resväska som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 170 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Och kvar stod en stod en röd resväska som ljudbok

Vill du lyssna på Och kvar stod en stod en röd resväska som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Och kvar stod en stod en röd resväska som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Och kvar stod en stod en röd resväska som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Och kvar stod en stod en röd resväska som pocket

Och kvar stod en stod en röd resväska finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Och kvar stod en stod en röd resväska med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Och kvar stod en stod en röd resväska med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Och kvar stod en stod en röd resväska
 • Författare: Mari Åberg
 • Genre: Historisk skönlitteratur
 • Förlag: Andra rum Förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-07-16
 • Pris: 170
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 300
 • Fysiska dimensioner: 210 x 145 x 15 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789163730306

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Och kvar stod en stod en röd resväska?

Och kvar stod en stod en röd resväska är skriven av författaren Mari Åberg

När gavs Och kvar stod en stod en röd resväska ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-07-16.

Var kan jag köpa Och kvar stod en stod en röd resväska?

Vi rekommenderar att du köper Och kvar stod en stod en röd resväska hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Göteborg 1933. Hanna förstod efterhand att hennes far var en märkvärdig person, en selfmade man som det så modernt och amerikanskt hette. Han hade varit inblandad i de flesta stora byggprojekt under 1920-talets Göteborg. Riktigt känd hade han blivit i och med artikeln i tidningen som byggde på hans livsfilosofi och devis – Alla som vill kan. Att komma från mycket knappa omständigheter och bygga upp ett stort företag med från början ingenting mer än sina bara händer, det var en framgångssaga som nästan var för bra för att vara sann i trettiotalets Sverige. Men det var just sådana historier som behövdes för att ingjuta mod och entreprenörsanda i ett land i djup kris.13-åriga Hanna lever ett priviligierat liv och drömmer om att få resa till Köpenhamn för att utbilda sig till modist. Så sker katastrofen och ingenting kommer mera att bli sig likt. Hon tvingas bryta upp från allt som hon känner till och har kärt för att skapa sig en egen framtid. Och kvar stod en röd resväska är en roman om svek, mod och oväntad vänskap. Tillsammans med Hanna förflyttas vi till 30- och 40-talets Sverige i en berättelse full av nya perspektiv, humor och starka känslor.Sagt om romanen”Inledningen är drivande, huvudkaraktären Hanna fångade in mig direkt. Och kvar stod en röd resväska är en välskriven roman på många sätt. Den har ett driv och en story som engagerar, en huvudkaraktär som klamrar sig fast samt tvistar som inte går att förutse. Jag har läst många böcker sedan jag lärde mig läsa, men jag har aldrig läst någon som påminner om denna. De hundra första sidorna sitter fortfarande kvar i minnet, de är så imponerande bra”.Malin Johansson, författare och lektör”En djup och stark berättelse med mycket inlevelse som berör”.Daniel Jensen, författare”En bok som inte går fort fram, men vars budskap är tydligt. En tidsresa till ett Sverige på 1930-talet och en ung kvinnas krossade förhoppningar som gör att hon helt ensam får pröva sig fram i det hårda livet. Boken bygger på verkliga händelser och ger den en större tyngd som tidsresa”.Ronnie Lundin, författare”Styrkorna är berättarglädjen, miljöbeskrivningarna samt sinnena”.Leffe Delo, lektörOm författarenMari Åberg är 55 år gammal, bor i Malmö och är till professionen sjuksköterska. Hon är gift med två egna och två bonusbarn. Hennes yrkesliv har fört henne via trafikflygledning till resebranchen och vidare till sjukvård och Universitet. I dag arbetar hon inom SOS Alarm AB. Mari Åbergs debutroman har varit i final i Bok-SM och vunnit pris i stora tävlingar och är den första delen i en romantrilogi. Romanen är till stor del skriven på Österlen, i en stuga i bokskogen i närheten av Brösarps backar och Andrarum och är utgiven av Andra rum Förlag.

Utgivande förlag: Andra rum Förlag