Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Tina Göransson

Jämför och hitta det billigaste priset på Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen är skriven av Tina Göransson och gavs ut 2018-03-23.

Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen som bok, ljudbok eller e-bok.
Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 458

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen. Boken är skriven av författaren Tina Göransson. Hermansdals Gård AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen var 2018-03-23.

Originalspråket som Tina Göransson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Terapier & healing vilket ger den Vna som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Danskt band).

Om du vill läsa Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 480 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 213 x 149 x 25 mm och den väger så mycket som 764 g. Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen ISBN är 9789198429411. Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen är en fristående bok .


Läs Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen som bok

För dig som vill köpa och läsa Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 458 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen som ljudbok

Vill du lyssna på Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen som pocket

Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen
 • Författare: Tina Göransson
 • Genre: Terapier & healing
 • Förlag: Hermansdals Gård AB
 • Utgivningsdatum: 2018-03-23
 • Pris: 458
 • Format: Häftad (Danskt band)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 480
 • Fysiska dimensioner: 213 x 149 x 25 mm
 • SAB: Vna
 • ISBN: 9789198429411

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen?

Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen är skriven av författaren Tina Göransson

När gavs Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-03-23.

Var kan jag köpa Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen?

Vi rekommenderar att du köper Nyckeln till hälsa : med visdom från den kinesiska medicinen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vill du förstå din kropp och må bättre?Det är precis vad denna bok, på ett lättförståeligt och inspirerande sätt kommer att hjälpa dig med.Följ med in i en värld där visdomen från den uråldriga kinesiska medicinen kommer att få dig att förstå sambandet mellan hur vi lever och hur vi mår.Boken förmedlar väl beprövad kunskap, klokhet och vikten av det som är naturligt för oss, tillsammans med en skattkista av verktyg för att må bra i kropp och själ.Genom bokens innehåll och dess tester får du hjälp med att förstå dig själv och redskap så att du kan ta första steget för att skapa en bättre balans i ditt liv.

Utgivande förlag: Hermansdals Gård AB