Nya vägar i vårdetiken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunilla Silfverberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Nya vägar i vårdetiken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nya vägar i vårdetiken är skriven av Gunilla Silfverberg och gavs ut 2019-08-12.

Nya vägar i vårdetiken som bok, ljudbok eller e-bok.
Nya vägar i vårdetiken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 259

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Nya vägar i vårdetiken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nya vägar i vårdetiken. Boken är skriven av författaren Gunilla Silfverberg. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nya vägar i vårdetiken var 2019-08-12.

Originalspråket som Gunilla Silfverberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Medicin vilket ger den Dgvp som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Nya vägar i vårdetiken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 188 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 223 x 155 x 10 mm och den väger så mycket som 278 g. Nya vägar i vårdetiken ISBN är 9789144129358. Nya vägar i vårdetiken är en fristående bok .


Läs Nya vägar i vårdetiken som bok

För dig som vill köpa och läsa Nya vägar i vårdetiken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 259 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nya vägar i vårdetiken som ljudbok

Vill du lyssna på Nya vägar i vårdetiken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Nya vägar i vårdetiken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nya vägar i vårdetiken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nya vägar i vårdetiken som pocket

Nya vägar i vårdetiken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nya vägar i vårdetiken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nya vägar i vårdetiken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nya vägar i vårdetiken
 • Författare: Gunilla Silfverberg
 • Genre: Medicin
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2019-08-12
 • Pris: 259
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 188
 • Fysiska dimensioner: 223 x 155 x 10 mm
 • SAB: Dgvp
 • ISBN: 9789144129358

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nya vägar i vårdetiken?

Nya vägar i vårdetiken är skriven av författaren Gunilla Silfverberg

När gavs Nya vägar i vårdetiken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-08-12.

Var kan jag köpa Nya vägar i vårdetiken?

Vi rekommenderar att du köper Nya vägar i vårdetiken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vårdetik är ett av de största och mest vitala ämnena inom den tillämpade etiken. I denna antologi bearbetas olika vårdetiska frågor, som till exempel utsatthet i migrationens spår, människors möte med ny teknik i vården och djur som medarbetare i vården. Författarna till bokens kapitel presenterar olika synsätt på hur man kan ta sig an vårdetiska frågeställningar. Ett kapitel presenterar den så kallade förmågemodellen, ett ramverk för förutsättningarna för ett värdigt liv. I ett annat handlar det om hur vår etiska fantasi kan tränas med hjälp av skönlitteratur. Den feministiska etikens bidrag till vårdetikens utveckling återges i ytterligare ett kapitel. Betydelsen av att föra en äkta dialog och att få reflektera i gemenskap framhålls som grunden för etisk utveckling i ett annat. Etiska ställningstaganden och förhållningssätt har också att göra med livsåskådning och människosyn, vilket är temat för ett kapitel. I avslutningskapitlet diskuteras hur frågor kopplade till livsmening angår vården. Boken vänder sig till studenter och lärare vid vårdutbildningar, till yrkesverksamma inom vård och social omsorg samt till alla som är intresserade av etiska frågor i vård och social omsorg.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB