Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingrid Lennartson-Hokkanen

Jämför och hitta det billigaste priset på Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI är skriven av Ingrid Lennartson-Hokkanen och gavs ut 2016-01-19.

Nya Språknyckeln D - Elevpaket - Digitalt + Tryckt - för senare delen av SFI som bok, ljudbok eller e-bok.
Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 379

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI. Boken är skriven av författaren Ingrid Lennartson-Hokkanen. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI var 2016-01-19.

Originalspråket som Ingrid Lennartson-Hokkanen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Läromedel vilket ger den Fct som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 192 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 262 x 150 x 20 mm och den väger så mycket som 456 g. Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI ISBN är 9789144104522. Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI är en fristående bok .


Läs Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI som bok

För dig som vill köpa och läsa Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 379 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI som ljudbok

Vill du lyssna på Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI som pocket

Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI
 • Författare: Ingrid Lennartson-Hokkanen
 • Genre: Läromedel
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2016-01-19
 • Pris: 379
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 192
 • Fysiska dimensioner: 262 x 150 x 20 mm
 • SAB: Fct
 • ISBN: 9789144104522

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI?

Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI är skriven av författaren Ingrid Lennartson-Hokkanen

När gavs Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-19.

Var kan jag köpa Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI?

Vi rekommenderar att du köper Nya Språknyckeln D – Elevpaket – Digitalt + Tryckt – för senare delen av SFI hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En klassiker i ny tappning! Nya Språknyckeln D är en utveckling av det mycket uppskattade sfi-läromedlet Språknyckeln D. Det är ett modernt läromedel för aktiv språkinlärning.Liksom tidigare är sju skönlitterära texter grunden i läromedlet, men mer än hälften av dessa utdrag är nya, hämtade från kända romaner och biografier. Varje text behandlar ett angeläget tema om bl.a. arbete, kropp och själ samt människor omkring oss.Elevpaket – digitalt läromedel och tryckt bok Elevpaketet består av ett digitalt läromedel och en tryckt bok.Digialt läromedel Den interaktiva elevboken är inläst med autentiskt tal och textföljning. Ett stort antal interaktiva övningar för grammatik-, uttals- och ordträning, kapiteltest samt en minigrammatik med extra övningar gör att eleverna kan arbeta självständigt och flexibelt.Interaktiv version av boken, inläst med autentiskt tal och textföljning.Interaktiva uppgifter för aktiv kommunikation, grammatik-, uttals- och ordträning, kopplade till kunskapskraven.Minigrammatik tillsammans med en stor mängd grammatiska övningar.Kapiteltest.Facit till elevbokens övningar.Det digitala läromedlet kan användas på dator, surfplatta och i mobil.I det digitala läromedlet kan eleverna söka i innehållet. De kan också göra egna anteckningar och markera viktiga stycken i texten. Anteckningarna sparas automatiskt och kan enkelt samlas ihop och skrivas ut.Det digitala läromedlet aktiveras med koden som finns i boken. Här kan du läsa mer om hur du aktiverar ditt digitala läromedel: https://www.studentlitteratur.se/#aktiveraproduktElevbok Till läromedlets skönlitterära texter är olika typer av övningar kopplade, som gör att eleverna får träna på läsförståelse, hörförståelse, skriftlig produktion, muntlig produktion och interaktion. Särskilt stort fokus läggs på kommunikativa övningar.Textutdragen som eleverna får möta i både skriftlig form och som hörövningar är hämtade från följande romaner/biografier i LL-förlagets bearbetning:OndskanKejsaren av PortugallienAnna, Hanna och JohannaDöden och kärleken i KumlaAlfred Nobel Den olycklige uppfinnarenHundraåringen som försvannJag är ZlatanI varje kapitel presenteras olika grammatiska moment, med regler och många övningar. De grammatiska genomgångarna finns också samlade i minigrammatiken. Den fungerar som en regelbok med exempel, som eleverna och lärare enkelt kan slå upp i.Till läromedlet hör också ett fylligt lärarpaket.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB