Ny i stan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marta Altés

Jämför och hitta det billigaste priset på Ny i stan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ny i stan är skriven av Marta Altés och gavs ut 2022-01-17.

Ny i stan som bok, ljudbok eller e-bok.
Ny i stan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 135

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Ny i stan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ny i stan. Boken är skriven av författaren Marta Altés. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ny i stan var 2022-01-17.

Originalspråket som Marta Altés skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Ny i stan är det: 9789179770587.


Läs Ny i stan som bok

För dig som vill köpa och läsa Ny i stan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 135 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ny i stan som ljudbok

Vill du lyssna på Ny i stan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Ny i stan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ny i stan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ny i stan som pocket

Ny i stan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ny i stan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ny i stan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Ny i stan
  • Författare: Marta Altés
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-01-17
  • Pris: 135
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179770587

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ny i stan?

Ny i stan är skriven av författaren Marta Altés

När gavs Ny i stan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-01-17.

Var kan jag köpa Ny i stan?

Vi rekommenderar att du köper Ny i stan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Finstämd feelgood i färgsprakande miljöer signerat Marta Altés. En lurvig vit hund anländer till en främmande ny stad. Staden är livlig och högljudd, och allting är så spännande. Hunden har kommit dit för att hitta en plats att känna sig hemma på. Ett eget hem. Nu gäller det bara att hitta det. Invånarna kan nog vara till hjälp! Men det är svårt att förstå vad de säger och dessutom är alla så upptagna, ingen har tid att stanna. Hunden känner sig ensam och osynlig i den stora staden när en flicka plötsligt dyker upp i vimlet. Hon har gått vilse. Hunden och flickan slår följe, och då känns det inte så ensamt längre. Kanske kan de hjälpa varandra att hitta hem? Marta Altés är en internationellt prisbelönt bilderboksskapare som med humor och värme skildrar djur med mycket mänskliga egenskaper. Läs också "Fem minuter till" och "Kattbossen".

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen