Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jennifer Thompson

Jämför och hitta det billigaste priset på Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap är skriven av Jennifer Thompson och gavs ut 2013-03-06.

Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer - och en osannolik vänskap som bok, ljudbok eller e-bok.
Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 26

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap. Boken är skriven av författaren Jennifer Thompson. Libris förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap var 2013-03-06.

Originalspråket som Jennifer Thompson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den Oeb,345 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 287 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 170 g. Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap ISBN är 9789173872812. Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap är en fristående bok .


Läs Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap som bok

För dig som vill köpa och läsa Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 26 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap som ljudbok

Vill du lyssna på Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap som pocket

Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap
 • Författare: Jennifer Thompson
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Libris förlag
 • Utgivningsdatum: 2013-03-06
 • Pris: 26
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 287
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 20 mm
 • SAB: Oeb,345
 • ISBN: 9789173872812

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap?

Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap är skriven av författaren Jennifer Thompson

När gavs Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-03-06.

Var kan jag köpa Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap?

Vi rekommenderar att du köper Nummer fem från vänster : en våldtäkt, en dom, två offer – och en osannolik vänskap hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jennifer vaknar av att någon sitter på golvet vid hennes säng. Ett par timmar senare sitter hon på en polisstation – ett våldtäktsoffer, men fast besluten att sätta fast den man som bröt sig in i hennes lägenhet och vände hennes tillvaro uppochner. Vid vittneskonfrontationen bestämmer hon sig snabbt: nummer fem är det. Ronald Cotton döms till livstid plus femtio år. Elva år senare visar DNA-tester sanningen: han är oskyldig. Kan det finnas förlåtelse och försoning? Sagt om boken: “… en engagerande berättelse om förlåtelse och om den osannolika vänskapen …” – Pia Holmström, Bibliotekstjänst “… mångbottnad och svår att lägga ifrån sig. Den pekar på ömma punkter i USAs rättssystem och är samtidigt en gripande berättelse om förlåtelse, skuld, hopp och försoning. En sann historia men med nästan lika mycket nerv som en fiktiv deckare.” IKON1931 “När jag väl hade börjat läsa kunde jag inte lägga boken ifrån mig. Det är en bok som man är tvungen att läsa, av så många anledningar.” – Annika Östberg 1,8 miljoner såg dem i Skavlan!

Utgivande förlag: Libris förlag