Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Britt Nylund

Jämför och hitta det billigaste priset på Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs är skriven av Britt Nylund och gavs ut 2017-12-26.

Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs som bok, ljudbok eller e-bok.
Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs. Boken är skriven av författaren Britt Nylund. Klickerförlaget Göteborg är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs var 2017-12-26.

Originalspråket som Britt Nylund skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Hundar: träning & lydnad vilket ger den Qdfja som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 21 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 209 x 148 x 2 mm och den väger så mycket som 52 g. Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs ISBN är 9789198425765. Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs är en fristående bok .


Läs Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs som bok

För dig som vill köpa och läsa Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs som ljudbok

Vill du lyssna på Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs som pocket

Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs
 • Författare: Britt Nylund
 • Genre: Hundar: träning & lydnad
 • Förlag: Klickerförlaget Göteborg
 • Utgivningsdatum: 2017-12-26
 • Pris: 129
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 21
 • Fysiska dimensioner: 209 x 148 x 2 mm
 • SAB: Qdfja
 • ISBN: 9789198425765

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs?

Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs är skriven av författaren Britt Nylund

När gavs Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-12-26.

Var kan jag köpa Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs?

Vi rekommenderar att du köper Nosework : studiehandledning. Del 1, Grundkurs & fortsättningskurs hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Nyfiken på nosework?Är du instruktör och vill ha tips på kursupplägg? Eller har du en träningsgrupp som vill följa ett upplägg tillsammans? Du kanske tränar på egen hand men vill ha en struktur att luta dig mot? Då är den här studiehandledningen för dig!Den bygger på boken Nosework – allt du behöver veta (Klickerförlaget, 2016), skriven av Helena Lindhe och Britt Nylund, och är baserad på beprövad erfarenhet: Helena och Britt har hållit ett hundratal kurser i den här fantastiska sporten. Varje kurs är på fyra tillfällen à två och en halv timme och tiden är anpassad för max sex deltagare. Men givetvis kan du göra som du vill – använd hela upplägget rakt av eller inspireras av det och använda vissa delar. Studiehandledningen innehåller ett upplägg för en grundkurs och en fortsättningskurs, båda för doften eukalyptushydrolat. (Det finns även en studiehandledning för tävlingskurs och avancerad kurs i ett eget häfte.)Alla tips bygger på att du och din hund ska ha en rolig stund tillsammans. Ge din hund ett meningsfullt liv – börja träna nosework! Helena Lindhe och Britt Nylund är instruktörer i allmänlydnad, bruks- och tävlingslydnad samt nosework. De har stor erfarenhet av att arrangera kurser, läger, tävlingar och andra noseworkinspirerade aktiviteter. Britt har tre labradorer som tränar bruks, lydnad, specialsök och jakt. De tävlar framgångsrikt i bruks och lydnad. Helena har en schäfer och en golden retriever som tränas och tävlas i nosework, lydnad och spår.

Utgivande förlag: Klickerförlaget Göteborg