Norrvikens Trädgårdar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingmar Simonsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Norrvikens Trädgårdar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Norrvikens Trädgårdar är skriven av Ingmar Simonsson och gavs ut 2015-03-27.

Norrvikens Trädgårdar som bok, ljudbok eller e-bok.
Norrvikens Trädgårdar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Norrvikens Trädgårdar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Norrvikens Trädgårdar. Boken är skriven av författaren Ingmar Simonsson. Themis Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Norrvikens Trädgårdar var 2015-03-27.

Originalspråket som Ingmar Simonsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samlingar Trädgårdar (beskrivning & historia) vilket ger den Qe-czBåstad: Norrvikens trädgårdar som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Norrvikens Trädgårdar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 158 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 250 x 205 x 10 mm och den väger så mycket som 693 g. Norrvikens Trädgårdar ISBN är 9789198083286. Norrvikens Trädgårdar är en fristående bok .


Läs Norrvikens Trädgårdar som bok

För dig som vill köpa och läsa Norrvikens Trädgårdar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Norrvikens Trädgårdar som ljudbok

Vill du lyssna på Norrvikens Trädgårdar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Norrvikens Trädgårdar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Norrvikens Trädgårdar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Norrvikens Trädgårdar som pocket

Norrvikens Trädgårdar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Norrvikens Trädgårdar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Norrvikens Trädgårdar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Norrvikens Trädgårdar
 • Författare: Ingmar Simonsson
 • Genre: Samlingar Trädgårdar (beskrivning & historia)
 • Förlag: Themis Förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-03-27
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 158
 • Fysiska dimensioner: 250 x 205 x 10 mm
 • SAB: Qe-czBåstad: Norrvikens trädgårdar
 • ISBN: 9789198083286

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Norrvikens Trädgårdar?

Norrvikens Trädgårdar är skriven av författaren Ingmar Simonsson

När gavs Norrvikens Trädgårdar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-03-27.

Var kan jag köpa Norrvikens Trädgårdar?

Vi rekommenderar att du köper Norrvikens Trädgårdar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

En fotobok om Norrvikens Trädgårdar – Rudolf Abelins skapelse och boken inleds med några av hans egna texter. Här finns även en kronologi med viktiga händelser i anläggningens historia från 1905 till 2015, samt en karta.

Utgivande förlag: Themis Förlag