Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Erik Nyström

Jämför och hitta det billigaste priset på Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda är skriven av Erik Nyström och gavs ut 2009-06-01.

Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda som bok, ljudbok eller e-bok.
Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 229

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda. Boken är skriven av författaren Erik Nyström. Bilda Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda var 2009-06-01.

Originalspråket som Erik Nyström skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Båtsporter Reseguider vilket ger den Prcd,Nc.08 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 160 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 247 x 170 x 16 mm och den väger så mycket som 560 g. Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda ISBN är 9789157480231. Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda är en fristående bok .


Läs Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda som bok

För dig som vill köpa och läsa Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 229 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda som ljudbok

Vill du lyssna på Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda som pocket

Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda
 • Författare: Erik Nyström
 • Genre: Båtsporter Reseguider
 • Förlag: Bilda Förlag
 • Utgivningsdatum: 2009-06-01
 • Pris: 229
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 160
 • Fysiska dimensioner: 247 x 170 x 16 mm
 • SAB: Prcd,Nc.08
 • ISBN: 9789157480231

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda?

Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda är skriven av författaren Erik Nyström

När gavs Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2009-06-01.

Var kan jag köpa Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda?

Vi rekommenderar att du köper Norrlandskust : en beskriving av Norrlands natur-, klubb- och gästhamnar från Öregrund till Haparanda hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Norrlandskust ger en unik beskrivning av nära 300 natur-, klubb- och gästhamnar samt servicestationer och leder mellan Öregrund och Haparanda.Boken är en specialutgåva av Svenska Kryssarklubbens årsbok 2009.

Utgivande förlag: Bilda Förlag